Friday, July 15, 2011

Klo nak copy paste pon, link kan la kat blog aku...~ lol


Salam pagi jumaat, hai... pagi2 dah bilik aku panas nih bro.. ape cite nih... hahaha... Minggu lepas, aku pergi ke 1 blog nih... dia buat entri sama cam aku... .. tak caya korang masuk la blog die..  

Dia copy yang ni, aku dah suruh die linkkan kat aku, then 2nd entri aku die cilok, haram x link kan kat blog aku pon...


Kerana manisnya manggis -Asyraf bandingkan dengan entri aku yang ini Kerana manisnya manggis.

Kerana merapu tu la buat benda yang tak fikir guna otak...xde bakat pon..

Klo ye pon nak copy, gtau la aku. bukan nya aku x benarkan... setidak2nya pon linkkan entri tu kat aku. ingat aku buat entri pakai kaki ke????  Sekali dengan trademark "the ones that love us, never really leave us " tu pon die nak kebas ke??? kotak kuning aku pon die balun sekali nih... hebat !!

"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

30 comments:

AMIRA ATIYA said...

hari tu dia copy blog abam panda gak..aishhh

amir abdullah said...

biar kat dia. lama lama orang taw gak. chill beb. :)

nora amila ghazali said...

huhhh.. sabar2...

Pustaka NurIman said...

salam dik...dah ada di KL? bila boleh jumpe?

cik eva said...

haiyoo...sebijik abez!! aduyaii.. agak2 la nak amek... haishhh...

KAMIHIDUP said...

alamak, yeke? malu siot, dahlah copy lepas tu kantoi pulak tu. :)

mary ann ;) said...

uhhh...sabar2...

jgn marah2..nnt cepat tua..

Aimifiqa said...

mak aih. byk gak dy copy entri. sabaar ye. :) but kene tegur dia la. at least bgla credit sket ke.

IMANSHAH said...

mak copy rupanya

Munna said...

baru nak naik kot....

folo sini =)

Munna said...

ehhhh cop...nak buat entry pasal ni buleh? link kat sini tau.xda copy2 pny =)

SoLy SoLicious said...

waahh.. ade jugak org mcm ni..huhu

Puteri Iqa Izyan said...

perghhhh... terbaik r die copy paste~

eton said...

huhuhu marah giler nampak.. sabo.. ari ni kan jumaat, maafkan je la bdk tu... lagi baik.. kan2... nanti dia dapat la balasanya... huhyuhu

syAzAnA said...

kawan pun pernah terkena. hampehh betul!

#7 Spontaneous Thursdayyyy!

▪littleimie▪ said...

memang sama sebijik.sabar jelar..sedekah =)

syAzAnA said...

syaz pinjam jap taw. nak buat entry.
dah siap dahh!


Copycat paling terhebattt!!

Siti Arfah said...

Sabar ja la. huhu. Ape nk wt en . .

syieda_joy said...

yg klakar tu ciap copy quote color lak tu.hikhik... tgk tarikh je sape publish dulu...^_^

hope kamo sabar k?bile dah banner die tsembul kuar kt cini. die diam kot pasni ^_^

Rosniena said...

tu macam student USM..base on his shirts..:)

Rosniena said...

budak ni cam student USM jek..kat shirts dia ada tulis

visitme@FaTiN cOrNeR said...

uish..marah bebenor nie..chillax..saman dia..hahaha

Eri-chan said...

bagi dia rasa teh pulak pasni...asyik nak menkopi jek...

takde idea, plagiat idea org..lagi teruk kata idea sendiri..aiyyyyy.. mebi kejar trafik kot

Anonymous said...

sabar ya....
jgn marah2..
^_^

Farhana Jafri said...

hahahaha untung la ada org nk copy.. pemes jgak ye dak.. retis blogger dgn kontroversiny.. hahahaha

Adzriel AB said...

ha..ha.. sebijik le pulak.

papabear said...

tak ambil subject moral kat sekolah budak tu.. hehe..

Muhammad Burn said...

tak pasal2 dia dpt trafik pcuma

saiazuan said...

teruk benar prangai... atleat tulis source la kan

teDD said...

jaid org popular ney ssh gak en..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat