Wednesday, May 11, 2011

GA Header & Template Blogspot!


Aku perlukan layout blog yang smart, kemas dan stylo. Aku nak designkan lawa-lawa x reti, Tak de bakat kesenian langsung. Aku suka tgk blog yang di ciptakan oleh Alieff  dan Cik bulat. Mereka ni 1 kampeni yang menerima tempahan membuat blog template. Design mereka sangat kreatif dan dasyat.  Aku harap aku dapat menggunakan khidmat mereka. 

Antara blog yang telah menggunakan khidmat mereka adalah www.solihinzubir.com dan www.heroin-homo-sapiens.com. Simple kan..tapi menarik.

Aku harap sangat blog aku ni di ubaisuai sikit.. bagi nampak macam blog yang matured. Perkemaskan lagi susunan gadjet aku ni. Comment box aku tu nak kene di ubah sikit lagi.. bagi comel... aku suka theme wordpress.. tapi macam x lawa la pulak.. aku nak backgrond warna hitam boleh x??? cerewet tol~

"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

2 comments:

nora amila ghazali said...

waaaa nak ubah suai blog eh?? hihi... gud luck!!

mazNi mAz said...

emM,,.btOl2!!mAz powN nk gAk tukAr TempLate,lAyout sgAle bgAi,,.boriNk la pLak syik tgOk tempLate samE jEw mErah jEw,,,.haha,,.nk dEsigN yG smaRt n cOOlio,,..theN bLog in bLack,,.haha,,.cOOl!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat