Thursday, May 12, 2011

Roman Abramovich kini bersama "Luna"


Roman Abramovich pemilik kelab Chelsea kini dikatakan memiliki Luna. Hebat sungguh. Dengan duit, dia boleh buat apa sahaja yang dia mahukan.  Kenal tak siapa Roman Abramovich? Jutawan Russia tu...

Roman Abramovich

Beliau kini berada dalam senarai 100 individu paling kaya di dunia dengan Abramovich berada di tempat ke-53. Beliau juga adalah merupakan pengasas syarikat perisian komputer, Microsoft dan dikatakan bersama Luna di perlabuhan Antibes, Perancis baru-baru ini.

 Luna.

Inilah dia, Luna. Sebuah kapal mewah yang panjangnya 114.90 meter. Besarnya...  Malah kapal tersebut di lengkapi dengan sebuah kolam renang, tempat pendaratan helikopter, tingkap kalis peluru dan setiap bilik mengandungi skrin pawagam sebesar televisyen. 

Kaya mana pon kita, jangan lupakan orang miskin di luar sana. Apa salahnya sedekah sikit kat aku ke. kat kawan-kawan aku ke, kat student yang menggunakan PTPTN ke... hmmmm... Ade 2 orang blogger yang bermurah hati, topupkan aku RM 10... so totalnya RM20.. hehehe... nak taw sapa org tu.. klik SINI dan SINI   Kedua-dua blogger ini adalah antara blogger yang kaya-raya. hahahha.. Guna domain .com lagi tuh... p la singgah~


"the ones that love us, never really leave us "


Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

10 comments:

khairunnisa ♥ said...

kaya kaya =.=" kalau semua manusia hidup sama rata dan sederhana mesti best kan ^_^

missSenget said...

meh share 10...


hahaha... da ada lebih tu, xsalah share-share ngn org..

cik heroin said...

ohh sy nak derma la ni, sy dh klik nuff. hahaha

naulofah said...

i want to be d 1st!!!

alia zarfullah said...

seronoknyaaa dapat naik kapal macam gini :)
hais. berdreaming la jawabnyaaa

donha said...

kaya..kaya..semua nak jadi kaya..ape yang diorang buat boleh jadi kaya ni haaa?

Solihin Zubir said...

ceh! aku ingat luna maya.. haha..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xnak cakap lagi pasal epl season ne... membosan kan... :(

mOon jOhari said...

pikir sama mcm solihin...ingtkan luna maya...hikhik

Ummi Hanie said...

igtkn si luna maya dah kapel dgn mamat ni...hehehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat