Sunday, December 26, 2010

Contest Cerita Pengalaman "Berkhatan"

update ~!!

 Contest - Cerita pengalaman Berkhatan.
Ini contest first SJ anjurkan buat kali pertama dan kali terakhir bagi tahun 2010 ini. Musim cuti sekolah ni banyak sgt kanak2 berkhatan, jadi sila kongsikan pengalaman korang ttg "Khatan". tak kisah la anda lelaki ke perempuan. Ceritakan kisah sebenar yang korang alami melalui adik lelaki,abg,sepupu,jiran atau sesiapa sahaja yang terlibat.


Syarat2 penyertaan senang je..
1.  Tajuk entri korang Pengalaman Berkhatan dan ceritakan pengalaman korang mengenai khatan, xkisahlah diri anda ke, kawan2,sepupu adek or abg sape2 je..jnji kisah benar (cerita yang di karang tak kisah panjang atau pendek).
2. Letak kan Banner ini di bahagian atas Cerita anda.
3. Anda adalah follower blog SJ. Xkisahlah anda laki ke pmpn..masuk je~ hehehe 
4. Pastikan link kan entry anda pada contest nih.
5. Tarikh tutup contest pada 26 Disember 2010 jam 11.00 malam.
6. Tag 4 org blogger lain untuk sertai contest ni dan pastikan gtau pada shoutbox mereka.
7. 5 Hadiah akan di berikan kepada cerita yang paling menarik. 
8. Sebarang pertanyaan atau kemuskilan sila kemukakan pada komen di bawah.

Selamat bercerita~




"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

43 comments:

Solihin Zubir said...

contest ni utk lelaki jela eh? hehehe...

Miza Yusof said...

menarik! tapi yang perempuan boleh ke join ? hehehe

aNnE said...

para lelaki,sila join..hehe;p

eelobor said...

hehehe, cam menarik bro....

Lelaki Ini said...

adeyh!
xmo ingtla...

kembatolo™ said...

gua anggap sunat tu kenangan pahit.
tak rela nk ingat balik. haha

roha said...

Salam.
Orang pompuan bole join tak ini contest?hehehehe

deqlis said...

Salam,,

jemput dtg amik award dr blog akak

http://ellismelia.blogspot.com/2010/12/deqlis-nak-kasi-award.html

n salam kenai..

nabilah_2908 said...

err...xde pengalaman berkhatan ler...

jom ke APA KATA HATI pulak,
DI KALA HUJAN

Ain Zulaikha said...

shah , sy kena join ke? hahahahha

Scarlett O'Hara said...

Dah join jugak!

http://scarlettj1.blogspot.com/2010/12/pengalaman-berkhatan.html

shahjiehan said...

@roha
pmpn bleh join~ :))

Scarlett O'Hara said...

Orang pertama?Malunya!!!!(Olok-olok malu je sbb cikgu kata kat kelas tak boleh malu-malu nanti tak pandai )

hans said...

wah
contest yg best nih

P/S : Mari Memasak Laksa Sarawak Bersama Chef Hans

Ain Zulaikha said...

kah kah kah :D

iqbalhakimi said...

http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/12/contest-pengalaman-berkhatan.html

dah siap..hehe

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.., giler best punya contest! kena join ni.. hahaha

CEPET said...

perempuan kalu join nak cite ape?adess..kitaorang sunat waktu kecik..aha..

sc tag sj
http://inishedcepet.blogspot.com/2010/12/cuti-cuti-sekolah-ga.html

Cik Tom said...

hehehe..mmg kontest yg hebat...boleh kumpul bpe ramaikah blogger lelaki..huhu

maCy malas nak sign in. said...

utk laki je ea? lalala ;p

tok3 tuan rumah. saye jiran sebelah bawak kueh ni. ;p

maCy said...

wee.. xdo kojo eh~ huhu

SJ macy suda ade tmpat jerit! ;p

Muslimah Optimis said...

salam..

atas jemputan shahjihan, maka MO pun join ..

selamat membaca..tq

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2010/12/pengalaman-berkhatan.html

Nana said...

salam...nak join juga
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/pengalaman-berkhatan.html

Sarah-rah-rah said...

haha cool gilee ;D adik saye tengah berkatan ni, tak boleh join gak ke ceritakan pengalaman dia?

NUREZZAT said...

macam best je..mule2 SJ jemput ezzat, terbaca tjuk entry tuh.. giler ape jemput aku masuk kontest ni.. hahahaha.. bace syarat2nye, owh........ nak citer pasai abang2 i lah..huhu..t kite join..

maCy said...

kene kasi mng ni. hee

ANATI SOKI said...

wahahah.. ada plak contest cmni. muahahahahha

Ujang9897 said...

aku nk join...sapot kwn2...hehehe...jap ek

Ujang9897 said...

ok dah join...

http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/potong-kulit-kote-sunat.html

hahahaha

azureEn said...

dah join ^^


http://myfoolparadise.blogspot.com/2010/12/contest-pengalaman-berkhatan.html

IMANSHAH said...

salam, saya join

http://pembawarotan.blogspot.com/2010/12/pengalaman-berkhatan-contest.html

THE LEKAT LEKIT STORY said...

INGAT POMPUAN TAKDE KE PENGALAMAN BERKHATAN. KEKEKEKEKE

PENGALAMAN BERKHATAN 2011

deqlis said...

http://ellismelia.blogspot.com/2010/12/contest-pengalaman-berkhatan.html

salam dik..
akak join..siap dah entri..
tp akak publish 26hb Dis 2010 jam 7.33pagi.. sila jengah masatu yer..hihi..

(akak auto published sebb 26hb tu akk tak online..)

nanti baca tau.. ok take care!

fatin hanani said...

haha tudia..
mcm fatin x pnh mai blog ni hehe

eh2 ada juga ehh??
xlh join ni haha
xdak pngalaman hehe

Syazwana said...

dah join
xD
harap2 di terima
:)

http://tomatowithcheese.blogspot.com/2010/12/pengalaman-berkhatan.html

Mr.IX said...

aku xde pengalaman nak cite pasal benda ni...so x dpt nk join...

Lelaki Ini said...

besh2!

Heidi Shafiq said...

pandai ko cr idea kontes.. :)

Suraya said...

erk..laki jep..pempuan xleh join..hahahahaha

azana said...

huhu... x sempat da nk join..br je tau..hehe

YanaMIB said...

salam kenal..


gud luck! ^_^

dabuldahi said...

best tak berkhatan??? kat mana ada pusat khatan kat sini ea? nak try la... lalalala

hamzah ian said...

ini contest mmg gempak ah..

har har har

gua leh join ke? kalau gua join malu ah citer kat pnpuan.. keh keh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat