Wednesday, March 16, 2011

555 di buktikan bukan sekadar buku hutang

update ~!!

Malam ini! terbukti 555 di buktikan bukan sekadar buku hutang!! siyesly!

Dibuktikan oleh Nadzri Azlan yang kini berusia 25 tahun. Berasal dari Seberang jaya,Pulau Pinang. Beliau sekarang sedang  berkerja  di Subang dalam masa yang sama menuntut di UTM.
Beliau juga turut mempunyai blog tapi baru tahun 2011 ni beliau nak kongsikan blognya ..Dalam blog tersebut,macam2 ada .. tapi, kebanyakkan nya kisah jatuh bangun diri beliau. 
Aku suka blog die, sbb die ni ade bakat jadi penulis novel. hahahha.. Dia single dan masih lagi tiada calon!!! 

Kate nk buktikan..555  bukan sekadar buku hutang..

 

Sini haa.... 


 see..follower bertuah.. dpt no 555!!! hahahaa... tahniah!..jom serbu blog jejaka ni.. aku silap, plg nadh je.. padahal die tua dari aku kot..hahaha... maaf ea ...
Semoga berjaya dlm hidup dunia dan akhirat...

"Design Your Character Like Sky, Where Everyone Aspire To Reach.."

"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

12 comments:

LaDy_aFieFa said...

sj..fifa pun pgil dia nadh..hehe
kena tukaq ka lpas nih?

apezs shah said...

salam

tahniah untuk anda,..

Miza Yusof said...

tahniah SJ :)
cantik nombor tu :)

kiera'sakura said...

btol!! die berbakat jd penulis novel...hihihi

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. maceh SJ.. jadi topik plak kat blog kamu.. **terharu sat**

angah said...

sj nadh dh 25 thun ka.??bru ku tahu la..heheh

CikTomyam said...

haha
gambaq nadh xleh blah..huu
kami pun muda 3 tahun dr nadh
tapi still panggil nadh
sebb masa jumpa dia mini gath aritu
perangai dia betoi2 mcm budak2..huhu
xleh panggil abg =)

Amanie Ashraff said...

wohoo! pasnie terai dapatkan 777. smart tu :p

Ecah Ecot said...

x dpt 555 pon xpela...tp ecah follow juge...hehe

senyumSOYA said...

555!! dulu penah ada...time jdi pengawas~ hhihihi

putri noor syamimi said...

yihaaaaa!
SJ pemes!!
woot woot! :DD
tahniah!!nt jgn lpe mimi!! kuikuikui

.:rizaL:. said...

sgt menarik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat