Tuesday, March 15, 2011

Patutkan aku membeli Blackberry Torch 9800?

update ~!!

Hajat di hati mmg mahu menukarkan Handset nih..Sebab  Handset ni dah agak uzur. Bila nak bercakap di Handset pon payah. Talian kerap terputus, kadang2 suara seperti tidak kedengaran. Sedihkan... kadang2, aku kene tanya 2,3 kali ..last2 aku cakap "OK".. "Yee..ye".. ha.. "OK"... hahhaa.. sabar je la Labu!!... katakanlah jika org tu cakap, "Petang ni hang blanja aku makan Roti canai..".. Klo aku cakap "Yee..ye" dan "OK" camna plak tuh... hahahha..

Itu klo suruh belanja, Klo die cakap suruh jual blog aku ni??? erkk... terkedu beebbb!

Aku sebenarnya mengidam Blackberry Torch 9800...Harga Asal RM2299.. tapi aku tgk kat SINI Harganya jadi RM1499..wahhhh... mantap!!! tapi  kene contract 2tahun la pulak... aku x taw sgt bab2 contract nih... ade sapa2 boleh bantu x??? er... pliss...

kontrak2 ni yg malas nih... erk..


"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

9 comments:

naulofah said...

bersabar..tapi contract ni agak payahla..digi tak bestla..heheh

Solihin Zubir said...

tak patot...
yg sepatotnya, hg beli pastu bg kat aku..
tu yg terbaek.. hahaha...

putri noor syamimi said...

fuhh,,SJ kalau ngidam kalau tak mahal tak sah~ :P

mazNi mAz said...

hahaha,,.bEli2,,.jgN xbeLi,,.ntOk sNdry jgAk kn..

albanaT said...

xbest bberry tu..ni best gak..ikut masing2=)


Samsung SCH-W880 Phone Camera

tarijemariatul said...

hahaha..
demand jugak ye..
nak mahal sesaja=p

better jgn beli yang ade kontrak..susah..

and digi xsyi0k..tagline "BERSAMAMU" xleh pakai sgt..hehe=)

Teenager Housemaid said...

kalau pakai blackberry touchscreen.. tak kisahla torch atau storm...
jgn ganas je.. dan kene byk bersabar..
saya pakai kontrak dgn celcom untuk blackberry storm 2..
ape yg penting..pakai blackberry memberi kepuasan..
arhahaha...
*i love my bb*

Myaby said...

saye pon fail bab kontrak2 ni. x paham. hehehehe

Cutiesifa said...

kalau dah teringin tu beli aje..sy nak Bold 9780 tp smpi skrg x dapat..haha,,cadang nak ambik pakej celcom.x tahulah bila dapat merasa pakai,,sama2lah kita berusaha untuk m'dptkannya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat