Wednesday, March 16, 2011

Hater vs Blogger

update ~!!

Aku dah agak dah,benda ni akan berlaku. Gath ngan KBU sebelum ni pon, depa dok bangkitkan isu haters nih.. Kat mana2 pon ade sume benda nih.. Jadi ini la lumrah dunia seorang blogger. Klo taknak di "haters"kan jgn la buat blog...tu je..

Bila ade blog, hati kene tabah, semangat kene kuat. Walau apa pon yg terjadi, kita jgn cepat mengalah dan melatah. Orang cakap " gengam bara api biar sampai jadi arang !" satu lagi pepatah "alang2 menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan ".

Alang2 mandi biar basah. kan kan.. aku buat blog ni bermula ngan blogspot. Dulu bercita-cita nk buat domain sendiri. Sekarang dah capai cita2 tuh. Cita2 sekarang ni pulak, aku nk jadikan follower aku bertambah menjadi beribu2.. tapi usaha kene ada jugak kan.. bukannya ckp hari ini terus dapat sekelip mata.

Hari ini, baru seorang hater aku bagi komen. hahha.. Kamon la, aku buat blog bukan nk cari haters la.. aku tak nak gangu pon hidup anda. Klo x suka, jgn la mai blog aku.. kan senang.. huhuhu

Baru2 ni jugak aku tgk ade hater untuk ANWARHADI - ala yg buat video tuh..Kemudian blogger terkenal BEN ASHAARI ada yg x puas hati sbb die buat segmen2 utk blogger. OHtidak .com pon ade haters jugak.. Jadi kat mana2 pon, tetap ada yang tak puas hati dengan kita. Tapi siapalah kita utk memuaskan hati mereka2 tersebut. Aku nk mintak maaf jika ade buat hati mana2 pembaca terguris.

JAdi kepada mana2 blogger yang baru berniat nk buat blog, sila kuatkan mental anda. Itu semuanya akan anda lalui. Jika takut rumah di lambung ombak, jgn la berumah di tepi pantai.


"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

10 comments:

naulofah said...

hmm jgn dilayan orang yang camnih..buang masa kita..

putri noor syamimi said...

:)

mr E oSk gurL said...

aku x jumpa lg haters2 ni....tp takut la gak...sab0 je ler...

Solihin Zubir said...

haters ada di mana2..
kalau x jd blogger pon mmg akan ada haters..
sbb manusia tak pernah lari drp sifat dengki dan irihati..
ni la org Melayu..

srikandi cinta said...

betul tuh...salunyer ader jer yang dengki..geram tol ngan owang tu

srikandi cinta said...

betul tuh...salunyer ader jer yang dengki..geram tol ngan owang tu

Amanie Ashraff said...

tahu takpe. senang cite ape yg kite buat msti akan ada haters.

apezs shah said...

salam

hye saya hater dtg.
nak komen kaw kaw punya..
haha lawak x.. *gurau je ni..
tapi pada saya derang tu xboleh
tgk org senang la beb,.
tu yg susahkan. tapi xpe, kalau kita
kata susah akan jadi susah la.
kalau kita kata boleh hadapi dan senang. senanglaa jadinya betol x bro? pada haters tu kita sama-sama manusia dan kita sama-sama mggunakan tenet walaupon masing2 yg bayar. so kalau xsuka jgn dtg blog seseorg itu k. please!! Peace Is No War k... chill :)

Mutiara Bernilai said...

Baek!!

Mutiara akan ingat pesan SJ

^_______^

trimas!~

*47!k@# said...

trima kasih ats nsiht shah..yup2..sokong 100%
memng kt mne2 pon de haters..
even kite xwt blog pon akn ade gk yg benci kite..chill aje lah kn~huu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat