Sunday, December 19, 2010

happy anniversary to ehem3...

update ~!! 


kih3... SJ saje je malas nk update blog supaya nk biarkan entri contest tu berada di atas sekali. Tapi malam ni nk kene post jugak sumtin. Korang nk taw hari ini, bersamaan 18 disember 2010 adalah hari ulangtahun 
 perkahwinan Ibu bapa SJ yg ke-28. Wowwow...lama tu. 28 tahun bukan satu tempoh yang singkat. Segala kenangan pahit dan manis di tempuhi bersama. Hasil perkahwinan mereka maka terhasil la SJ dengan Adik beradik yang lain. 7 Bersaudara! hahaha...mcm hangtuah 5 bersaudara la pulak~


Tak kisah la, janji mama n ayah happy selalu! Happy Anniversary yang ke-28 !! Time kasih Mama N Baba ! Wpon SJ tahu Mama n Baba tidak membaca blog SJ, tp Mama n Baba banyak membantu dari sokongan moral dan fizikal. Hehe...Korang nak taw x apa yang Baba N Mama SJ buat untuk menyambut Hari ulang tahun mereka? haa...tunggu taw~




"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

happy anniversary

(:

Solihin Zubir said...

happy enniversary jugak ye kpd mama n baba..
smoga berbahagia di dunia n akhirat... amin.. :D

aNnE said...

wah happy anni utk mereka..

moga berkekalan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat