Monday, December 20, 2010

KENANGANKU SEBAGAI BLOGGER

update ~!!




Tajuk : KENANGANKU SEBAGI BLOGGER ( JANGAN linkkan ke entri ini !!! Biar je tajuk tu begitu )
Tarikh lahir blog anda ..: 19/nov/2010
Punca kelahiran blog anda : mmg teringin nak ade blog.
Orang pertama yang jadi follower anda : Nurul Fatihah
Entri pertama anda sebagai blogger :malam ini aku buat video raya family...
Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits :contest-cerita-pengalaman-berkhatan.
Blogger pertama yang anda jumpa :Cik Qistina zakaria.....
Blog yg anda minat ..www.benashaari.com
Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger : dapat award dari kak deqlis
Ceritakan kenangan pahit anda sebagai seorang blogger : Kalah dalam saingan BPM.
Impian anda terhadap blog anda ..: Nak buat domain sendiri.






"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

7 comments:

Siti Safiyyah said...

simple dan ringkas je jawapan awak..hehe, pasal nak buat kotak tu nanti saya ajar buat macam mane k? :)

Nordin said...

follow :)

baju yang diperbuat dari spray

micky eyqa said...

pape pon keep it up k..

Mizz Farah said...

datang bce entry kamu...keep in touch~ :)

Zana :) said...

keep blgging ^^

Zana :) said...

keep blgging ^^

Syafiq Rosli said...

all da best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat