Sunday, April 10, 2011

Pantau Anak Stady Melalui SMS Dan Internet

update ~!!

Malaysia kian maju di arus perubahan. Teknologi sekarang semakin hebat. Dengan menggunakan nset je si ibu boleh memantau keadaan pembelajaran anak-anak. Jika kita masih ade adik kecil yang masih bersekolah, anda juga sebagai abang dan kakak juga boleh turut memantau keadaan pelajaran adik-adik.


Untuk anak cemerlang, ibu ayah perlu prihatin! Bukan lepaskan tanggungjawab mengajar 100% kepada guru. Dunia kita sudah berubah. Bagaimana caranya? Hadirlah ke seminar berkesan untuk keluarga Log In Key to Excellent (LIKE).

ü  Membongkar rahsia SENI MEMIKAT ANAK generasi internet bagi SERONOK & AKTIF belajar.

ü  Extra! Sistem ‘tracking’ progress anak via internet & SMS.

ü  Membawa sistem sekolah elit &SBP ke rumah!

AHAD
10 APRIL 2011
2.30ptg- 5.00ptg
Kota Damansara

         Speaker:
         Coach Sha & Coach Ridz

  •    English Trainer
  •  Penulis buku Best Seller “FBI:Fasih Berbahasa Inggeris”
  •  Personaliti Radio ikim.fm
  •  Homeschooler

Hanya RM120 ! TAWARAN HEBAT kepada 50 keluarga sahaja, anda boleh datang sekeluarga dengan
hanya perlu bayar kos pengurusan RM50. Ayuh, anak cemerlang keluarga gemilang!

TIKET TERHAD!!

Hubungi (call @ sms):  
HUSNUL HUDA BT MOHAMAD WAZER
AKADEMI EDATA SDN BHD
013-3524408



"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

19 comments:

Amanie Ashraff said...

tade anak boleh pegi jugak tak >.<

KAMIHIDUP said...

wah, cmni pun ada eh? bagus2, dunia semakin maju. :)

dja_amiensukhri said...

mintakmintak laa ayah & ibu tak gi sebab nanti kantoi lak saya kuat study.. haha =.='

fRaMe+LenSeS said...

lum ada anak. kawen pn lum ni. nak p leh dak? ;)

shahjiehan said...

Amanie, frame +lanses : xdak anak xpe, boleh buat bisnes.

Ummi Hanie said...

wah,bagus ni ! :)

CIK TOM said...

cik tom belum kahwin lg..hehehe ;)

Miss Ran said...

haha ngatkn pe la td

*47!k@# said...

xdk suami macam mana nk ada ank??haha..belum layak laa~ =_="

naulofah said...

hmm bgus juge nih..boleh di jadikan untuk masa depan kan SJ?? heheh

nadzli azlan said...

sangat menarik ;)

Solihin Zubir said...

mujuq zaman aku xdak lg..
kalau dak, kantoi.. heheh...

Anati Soki said...

heheh.. menarik!!!

Syuk Ry said...

oooo.. sudah maju.. :)

eiela said...

bagus camnih, jadi anak-anak tak boleh nak mengelak dah.

Latest Entri :
Biasiswa Tak Cukup, Sedikit Sangat

Izamir Ridzwan said...

tade anak...

fana farhana said...

mana ada anak lagi la.kawen pon blom ni T__T

bunga said...

masih lum ada anak..haha..

Ana Joe said...

bagus ni utk remaja skunk..at least ada pndedahan kat rumah..dgn phatian ibubapa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat