Friday, December 31, 2010

Norshahrul pikat dua kelab luar

update ~!!


Orang Malaysia sedang  hangat memperkatakan tentang bola, jadi pon nk cerita ttg bola. hehe... Norshahrul Idlan Talaha penyerang Malaysia yang membantu 2 gol jaringan ketika perlawanan Akhir Piala AFF telah menarik minat 2 kelab luar untuk menggunakan khidmat beliau. Dengar cerita pasukan Sriwijaya dan sebuah lagi pasukan dari Jawa Tengah. Beliau bersedia untuk keluar dari Malaysia dan beraksi untuk pasukan tersebut. hahhaa... ReZeki buat pengantin baru agaknye.

 .Beliau yang sepatutnya di nobatkan sebagai Pemain terbaik (Most valuable player-mvp) tetapi pihak pengajur mengumumkan Firma Utina selaku MVP perlawanan tersebut. Pelik jugak beb.. Firman tu dah la sepak penalti x gol, pastu separuh masa ke2, di keluarkan dan di ganti pemain baru. hahaha.. Korang rasa camne? mmg kontrovesi sungguh!! Sabre Abu pon lebih hebat dari Firman utina tuh...grrr...sabo je la..


Die dah lama kawen,cuma baru2 ini baru bersanding..

Mantap beb! korang dah menang Award, mesti menjadi perhatian semua org kan. Katakanlah Blog SJ ade menang award, mesti ramai jadi follower n komen blog SJ kan ..wahaha..bestnya...

 "the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

4 comments:

alexa yussida said...

takpe2..SJ tak mng award pon saya foloe juge:D

Syazwana said...

rezeki kahwen
hehehe

khairunnisa ♥ said...

ohh, yang penting orang tau dia boleh main dengan baik ;)

aNnE said...

asal muka dia cm innocent ek..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat