Saturday, April 30, 2011

10 ragam "parking" kenderaan.

Aku kalo bawak kete sendiri, parking tu boleh la... Org putih ckp "just nice". tapi klo kereta orang lain, Aku takut sikit nak parking...Ye lah, kang buatnye terlanggo apa-apa ke.. haa... membayo le jawabnye...

Melalui pemerhatian aku, kereta yang paling banyak gagal Meletakkan ke tempat yang sewajarnya adalah terdiri dari golongan Wanita. Adakah kenderaan di bawah ni di pandu oleh orang perempuan? hehehe... laki pon lebih kurang je...



4 lot die balun. sekali ngan lot OKU.. ceh...

Kereta tersepit tu mungkin kereta penjenayah, dan dua lagi tu kenderaan polis !!

Die nak test kekuatan cermin kereta Volkswagan tu agaknya...

Mungkin brek kereta ini tak berfungsi.

Sedap-sedap je himpit kereta idaman aku ni! nissan 370z kott!! grrr...









Apasal la landing tang ni. yang tak tahan, siap letak chock (penyendal) kat tayar utama...



 Cuba korang pikir, camna kereta ni boleh lompat pagar... aku pon heran..


No komen.

Ibarat nyawa di hujung tanduk.... mengucap bebanyak~

Lupa naak kempen, undi banyak kali pon takpa tapi cuma satu undi untuk sehari. Jadi tiap-tiap hari  g la klik tuh!! ok? hahahha... bye....

Klik gambar di atas pon boleh undi.

"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

16 comments:

sayangsayangibu said...

sedap jari tulis wanita ye..
kalau yg kereta baby yg merah tu.. ia kerja org perempuan lah tu (,")

IMANSHAH said...

salam nak jemput sertai contest saya

http://www.abgshah.com/2011/05/contest-selamat-hari-guru-cikgu.html

nora amila ghazali said...

hahhaha... amboii pompuan ja ka?? lallal..

naulofah said...

haha..sempat tul dia update yer..heheh..fuh!

Solihin Zubir said...

jet parking bwh pokok tu pling cool.. haha..

ASaDa RyutaRo said...

aku tengah musykil dengan jet yang landing kat bahu jalan. hahaha.. cmna la rupa pilot dia..

amna said...

cool. hehehe..

CikHaniBhulat said...

amboi...suka suki jew ckp yang wanita ni xpandai nak parking yew..bukan semua okey..laki2 pon ada jew yg xpandai nak paking..pe kes???laki2 pon ada jew yg fail test jpj utk dpt lesen..pe kes??? =)
peace no war

azureEn said...

sy wanita tapi saya bangga dengan skill parking saya. hehehehe ramai gk ar kawan pempuan bile nak parking takot2. geramm je rase grrr

picairin said...

yang parking 4 lot tu mmg bikin hangin naik..hehe

Amirrah Zawani said...

macam2 ragam ada.. haha!!! ;)
tak semestinya wanita ok.. lelaki pun ada tau =p

Ceqla said...

sekali JET pun ada da...... :)
tapi tu la realitinya, park ni mcm2 kerenah ada kan...

Erra Kyra said...

HAI SHAH....terima kasih ajar kan sy entry verification tuh.^^


ya saya rabun teruk pong...huhu
so nape?^^



nice for this entri....


salam kenai ye..dadadaaa....^^

khairunnisa ♥ said...

haha =.=" bahayanya kete takde brek tu ^_^"

by Zent said...

hak3...pelik betol gambar nyh...mane angkot?


tengok nyh: ::...........::SUPPORT ME::. .::BLOG SHAHZONE

by Zent said...

::...........::SUPPORT ME::. .::BLOG SHAHZONE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat