Saturday, January 29, 2011

Concept Phone Blackberry Empathy.

update ~!! 

Black berry pon ade kuarkan Concept Phone...namanya Blackberry Empathy. Blackberry nak lawan ngan iphone 5 nih... hebat2 idea manusia...tapi tahukan kita bahawa Allah yang memberikan nikmat tersebut kepada manusia?

Allah lagi hebat kan.. heee...

 nice!







"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

10 comments:

Gadis~Gula~Gula said...

perghh!!! cemart gyler arh!!

Encik Luncai said...

betul tu.Allah beri idea untuk manusia cipta gadjet tu..mari kita renung2kan kebesaran Allah

Pencarian Blog Paling Ringan Dan Berat 2011

khairunnisa ♥ said...

shape phone tu tarik perhatian ^__^

ferra ferro said...

smart nye !!! berapa pulak harga ni ?? ni yg ferra nak pecah tabong ayam , nak kira duit . cukup ke tak nak beli phone ni . hihihihi x)

Norasikin said...

yg ni pun baru, BB....nk yg ni gak argh....

KAMIHIDUP said...

follow sini. jumpa kat ohapplemy. heee. nice blog. akan keep in touch. :)

AmarDham said...

so ugly. nampak cam botol perfume kat pasar malam je.

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

erkk...kadang2 R&D team buat innovation bagus, tapi bila sampai kat sale research/design..fail..
for me, tak cool...hahaha

aCap
p/s: the good thing abt this blog is blogger cited sumber...good!i like. membantu pembaca utk bt extensive reading..cuma, mcm mane nak subscribe comment(memandangkan ramai yg komen nih..hehehe)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

owh..tak perasan..mmg ada Atom kat bawah tu....sorry..hehehe
Acap
ke blogku

Miss Ran said...

best3..nk stu sjihan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat