Tuesday, January 4, 2011

Ramainya rakyat Malaysia ade Blog.

update ~!! 

Jogging2 jap tadi, melihat ragam dunia blog. Macam2 perangai, macam2 hal. 1001 kisah. Fuh... sempat jugak la meledak kan komen2 kepada mereka2. Ade yang membantu jodoh seorg blogger(ciktom.com), ada yang nak berazam merubah penampilan ( gadis solehah ) ade yang menceritakan jadual kehidupan (cikgu dedikasi)  ada yang men`wish` besday (besday liyana) ada jugak yang menceritakan kisah mencilok duit emak (hang tuah comel) ade juga menceritakan mengenai semester baru (ainzulaikhas) ... macam2.. 

serabut kan..hahaha. klo dah byk sgt membaca,rehat la..g tdo.. nnt jadi cam akak  sorg ni...(greenapelife) die serabut dan serabai gara2 kerja. Sorang lagi serabut nk cari focus blog (hanis). kesian mereka...

dah lewat malam ni..jom tido (akak tido lam kelas)... klo korang x ley nk tido jugak... join la mana2 contest mcm abg sorg nih (tikacuma.com)....

hehhe... kepada yang SJ x tag jgn terasa. kepada yang tag, jgn marah ea.... good nite sume~

jap2.. nk wish tahniah buat akak yang telah berjaya menjadi follower ke-200 (idalara.com). Kesian akak ni, umah die di masuki pencuri. Banyak brg2 hilang. Mudah2an akak dapat balik barang2 yang hilang tuh.

psst :/ sapa nk tlg wat header utk SJ. akak ni baru je buat header...(DRmedik) .

"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

5 comments:

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

haha,, mmg sgt banyak sekarang huhu

Amanie Ashraff said...

haha adoii. x psl2 dpt gadis solehah. tade la solehah mane kot :)

ferra ferro said...

haha .. comel je entry tag2 orang camtu .. ;D

khairunnisa ♥ said...

whoa ^__^ ada juga cookies untuk shah.. haha ;) take care

from c.k.l ^__^

Solihin Zubir said...

thanx kpd cik tom krn mencari jodoh utk daku.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat