Sunday, January 2, 2011

Tabiat buruk ketika memandu.

update ~!!


Nama pon remaja, jiwa pon baran dan gila-gila. Bile bawak kete atau motor, musti nak bawak lelaju. baru seronok kan.. x laju x remaja. betoi ke? ni la tabiat buruk lelaki ketika memandu kenderaan. Termasuk la SJ nih...


Tabiat buruk lelaki :
1. bawak kete lelaju.
2. pasang radio/lagu kuat2.
3. berbalas msg dgn rakan2 di handset.
4. memotong di double line.
5. Parking kete ikot suka hati.
6. klo org buat salah, suke hon2 dan  maki hamun.
7. bergayut@bertelefon.
8. tidak bertolak ansur.
9. lampu tinggi pada waktu malam.
10. tidak memberi signal~!


 SJ cuma ade no 1,2,3,4,6,8, je.... yang lain x buat pon~ hahahha


Tapi mmg x suke klo org nak masuk di simpang tak bagi signal. grrr... woi pemandu di hadapan, bagi la signal klo nak ke tepi ke mana ke..buat penat la manufacturer tu letak signal kat kenderaan anda ~~!! ape da.. bahaya kot!!! (hehe...taw pon nk marahkan, sndiri buat salah igt org x marah ke?)


 "the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

7 comments:

cikdekja said...

1,2,3,4,6,8, je?

cuba kira balik..mana lagi byk. yg buat ke yg x buat? ish3.

no. 4 bahaya la weh. nih yg nak sound sket nih.

"buat penat ja orang jkr tu letak tanda dua line kat jalan~~!! ape da.. bahaya kot!!!"

:P

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ciri2 pemandu anda sgt bahaya & membahayakan org lain.. Ingatlah org tersayang.. anda mampu mengubahnya. kekekeke

Gadis~Gula~Gula said...

sume tade coz ta rety bawak kete~ ta cukup umo lagi! haha~ tapi bila naik kerete tgk org ta bagy signal.. kita yg ta memandu ni pown rasa macam nak jadi HULK then pijak kete o moto skali ngan pemndu2 dye skali~ wat org sakit jiwa je!

TOTURIAL TUKAR FORMAT JAM KAT PC KEPADA NAMA SENDIRI~

Gadis~Gula~Gula said...

sume tade coz ta rety bawak kete~ ta cukup umo lagi! haha~ tapi bila naik kerete tgk org ta bagy signal.. kita yg ta memandu ni pown rasa macam nak jadi HULK then pijak kete o moto skali ngan pemndu2 dye skali~ wat org sakit jiwa je!

P/S
TOTURIAL TUKAR FORMAT JAM KAT PC KEPADA NAMA SENDIRI~

aNnE said...

tak bagi signal yang paling geram..huhuh

drnaulofah said...

anak remaja bawak kete mmg dasyhat..sebab tuh smpai skang tak berani bwak kete..hihi..erkk..ade kaitan ke??

huh..bahaya2..sila sayang nyawa anda.bersabarla sentiasa.. =)

IMANSHAH said...

alah pempuan pun sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat