Saturday, February 19, 2011

Alien Workshop Vs Alien Malaysia

update ~!!

Alien Workshop.

satu ketika dahulu, alean workshop ini femes sangat2. Ingat lagi mase sekolah rendah, kawan2 lekatkan stiker ini kat beskal, bekas pensel, meja kat kelas, buku latihan pon diorg bedal. ntah apa la yang bestnya x taw la... pelik btoi.

Aku nak taw jugak ini benda apa, search kat google tadi, rupa2nya barang2 skate. haaa.. itu rupanya... cait...

Ni la masalah org kita, main ikot je tren, bila di tya asal ikot? "ala, ini la tren." pelik2

Nah...nak sgt alien..ini die alien baru mendarat kat bumi... hahaha....

Style x alien ni?



"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

10 comments:

A.s.t.i.n.a said...

kah kah kah.. ok style~ setuju

gabanMorka said...

dulu trend tu pakai wallet alienworkshop (beli pasar malam je)

pe jadi ek kat brand ni skrg?

Amanie Ashraff said...

haha susah2. nk ikot trend tp x taw asal usul benda tu pun :p

~ PIJA ~ said...

shah..

akak suke makan big apple yang ALIEN tu...sedap gitu..hihiii

apisv2 said...

bpe lame dh xdgr pasal brand nie;p.

Solihin Zubir said...

tgok alien workshop ni, tringat plak zmn skolah rendah.. heheh..

nurul_diya m. nor al-haj said...

haha2~

senydream said...

hehe2..tu la org kite main ikut jek kan..saya pon mse kecik2 dlu minat gak ngan menatang ni,ngeh..ngeh..

Heidi Shafiq said...

hahaha.. backgroud dh hijau tambah effect alien tu.. :P

khairunnisa ♥ said...

suka cerita alien. HAHA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat