Monday, February 28, 2011

Saya nak header baru

update ~!!

Aku nak buat Header baru.. yang nmpak garang tapi gental! hahahha... boleh x??? plis2 ...
Nak Join? Klik gambar tuh.

NI dia syarat2nya... jom baca...
1. Buatkan entry bertajuk "Saya nak header baru"

2. Letakkan banner kat atas tu dalam entry korang..

3. Tinggalkan link korang kat komen entry zie ni OK!

4. Last skali, emailkan detail yang perlu ada dalam header korang tu..
(picture, nama blog, dll)
email zie: laila_isabella0510@yahoo.com


Klo boneh, nak pemandangan macam nih...

Suke gambar aku yang macam ni, (orang lain kate la.) hahahha

"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

1 comment:

zie said...

header dah comey dah tu..pe2 pon zie try deh ikot citarasa anda..hehehe
emailkan kat zie detail2 yg diperlukan..Ok ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat