Tuesday, February 8, 2011

tq Diariniaga.com

update ~!! 

Diariniaga.com  adalah sponsor Utama blog Sjiehan.com. heee... 

Diariniaga.com adalah website yang menawarkan perkhidmatan yang membantu usahawan muda utk memulakan perniagaan. Antara khidmat yang di tawarkan adalah 2 jenis produk utama, iaitu Produk Tangible (Boleh Disentuh) dan Produk Intangible (Tak Boleh Disentuh) .

Produk Tangible ialah produk-produk fizikal seperti tudung , baju , kasut , mug , handbag dan macam-macam lagi .

Produk Intangible ialah produk-produk digital seperti e-book , software , audio , video , dan lain-lain.

Jadi kepada yang berminat utk memulakan perniagaan Internet.. sila lawati Diariniaga.com

"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

4 comments:

Amanie Ashraff said...

uuu bwu pasan. SJ pakai domain baru :p

senydream said...

wow..siap ada sponsor agi erk...:)

Ummi Hanie said...

haha..thanx SJ ...
blog tu masih belum begitu aktif...kekangan masa yg melampau..hehe...tp akk cube realisasikn mcm tagline yg SJ reka tu ..

ferra ferro said...

wowwwwww !!! blog baru SJ semattt la ! x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat