Thursday, April 28, 2011

5 Perabot Kreatif.

Aku baru bercadang nak beli dan letakkan kat Rumah banglo aku ni. Malangnya, aku tak jumpa kedai perabot yang menjual benda terhad ini (Limited Edition). Sabo je la !!!


Tangga Berlaci.

Bak kate pepatah, sudah jatuh di timpa tangga, klo tangga cam ni? 
"Jatuh di timpa tangga Berlaci dan berkasut"~ ...

Pisau Penyangkut Baju.

Sekarang pisau bukan setakat memotong ikan dan daging, malah boleh menyangkut baju.
Jangan terpotong kain baju tu dah la

 Pemicit sabun berhidung.

Apa punya perangai la mereka ni, dah la letak sabun warna hijau... eeeiii.. 
Klo sabun habis, letak hingus pon boleh kot~

Pembayang Bergunting.

Ini gaya nak menggunting dinding. Agak kreatif jugak, tapi klo budak tadika tgk benda ni....
Agak2 budak ni gunting ke tak? hahhaa.

Peta kekunci.
Selak kunci ini buat untuk menyokong kekuatan kunci pintu sedia ada.
Namun, jika berlaku kecemasan, agak2 sempat tak die bukak pintu ni dalam masa 5 minit?

*Gaya memang kreatif, tapi macam tidak memberi kebaikan pon pada kita.


"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

15 comments:

sumaiyah mokhtar said...

wahhhhh haah best tu kalau dpt :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

kalau rumah terbakar, mau nak kelam kabut bukak kunci tu. haha

HelMi ZaKi said...

waw.. cool geela..

eton said...

yg tangga tu aje ok.. yg lain menyusahkan ade la... hehehe.. tp itu pun salah 1 design...

iwan_dextrous said...

ihihi..cool beb...iihi

KAMIHIDUP said...

yang peta tu kalau rumah terbakar memang nahas. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

uiii..peta kekunci tu... ni kalo time emrgency ni..konpem pecah pintu terus..haha

Ainnur Afiffah :) said...

kelakar la hidung tu. besar gedabak hambik kau. haha.

nak itut g ipoh.! haha. XD

Ainnur Afiffah :) said...

:-P

nur aisya humaira said...

macam2...klu yg pintu tu, maunye mati dlu org bru dpt kuar...:)

Solihin Zubir said...

penyangkut baju berpisau tu pling cool.. heheh..

Wana Jay said...

bila dah erlebih kreatif camni lah jadinya.
tapi tangga tuh cool. haha!
sebab jimat ruang :p

~DeaLin~ Luv!! said...

tangga tu..cool ehh..
eeeee...yg geli ny..tang hidung..uuu~~>,<"

khairunnisa ♥ said...

haha, suka yang last sekali ^_^

you make me smile said...

sempoi abis babes. paling x menahan pemicit sabun berhidung. lawok la pulak...hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat