Saturday, April 23, 2011

Family Day Pantai Pasir Tengkorak 2011.


Family day ni bertujuan untuk mengeratkan hubungan silaturrahim antara staff Engineering Halim Mazmin Aerospace (HMA). Family Day nih bertempat di Pantai Pasir Tengkorak. Pantai ini di pilih kerana tidak ramai pengunjung. Jom tengok suasana family day tersebut...

Hutan Lipur Pantai Pasir Tengkorak, Langkawi.

Kawasan yang terjaga dengan kemas.

Udang yang bakal di Bakorr.

"Kite bakorr je.. bakorrrr!!" -habis la udang, ayam tuh...apinye beso benoor

Tukang masak di pakai spek itam daaa~

Camera man, baju itam tuh~

Goreng anak udang~

Bukan anak udang la, daging Kambing rupanya~ *sedap~
Brader ni la yang buat resepi kambing, p mintak resepi kambing yang dasyat tu kat dia.

Ayam Bakorrr dah siap, banyak lagi sebenornye. Tapi ade dah kene balun.

Udang ni pon sama, kene balun dah~

 Sesi makan bermula!!

Sila-sila.... sedap nih.

 Lepas makan, jom kita mandi laut!!! hahahaha..syokkk!

Ada kayak pulak! jom... layan kayak yang power ni. Kayak ni siap ade Rudder lagi. Hebattt~

Perut aku dah kalahkan perut stokin, macam-macam aku sumbat. Antaranya, siakap 3 rasa, Daging kambing, Ayam, sosej, Daging burger, Puding, kek coklat, kek pandan, sandwish, kekacang, keropok,  tembikai, air soya, air teh, air bekarbonat dan macam-macam lah... banyak sangat!  Jangan jeles ea~!!!! hahhahaha

Sebenonya ramai lagi yang terlibat. Tapi gambo nye tak ade. Jangan marah ye. Next family day, kita ambik gambar beramai-ramai. ok? Yang penting "Kita Enjoy".... heheeeeee

"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

9 comments:

naulofah said...

pasni buat kenduri lak ekk..kite tumbangkan kobau plak..huhuhu =P

angah said...

terbek la bro...

SNI said...

nice....hukhuk

KAMIHIDUP said...

wah sj, bestnya family day. :)

sayacomel said...

wahhh, tengkorak..ada ye nama macam nih. hehe..

dja_amiensukhri said...

waaaaa... bestnye family day.. makan tu yang paling best.. ngehehe... tapi en...

kenapa nama pantai tu camtu???
=.='

Anonymous said...

sedapppnya udang bakar
yummy3x
~x0x0~

Farhana Jafri said...

hamboi~hamboi~ bab mkan laju je ea.. best la boleh mkn dging kambing.. dh lme xmkan yg bakar pny.. adoi~~ dh trliur dh ni...

jemput singgah ANASAURUS :)

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

huishhh sodap....
muka sendiri mana satu ni...
hohoohohh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat