Wednesday, April 6, 2011

Kenal tak ini siapa?xkenal maka tak cinta.

update ~!!


tgk muka pon dah dapat agakkan siapakah beliau... Beliau adalah Ustaz Mohd Kazim Bin Elias.


AL Fadhil Ustaz Mohd Kazim Bin Elias Al Hafiz adalah merupakan seorang pendakwah bebas di negeri Perak sejak tahun 1990. Atas sambutan orang ramai yang berminat untuk mendalami ilmu agama maka pada tahun 1995, Al Fadhil Ustaz Mohd Kazim telah mengambil inisiatif untuk membuka kelas pengajian kepada orang ramai. Sejak Kebelakangan ini, banyak video ceramah Agama beliau  sering di temui dalam Facebook. SINI

Ceramah beliau penuh dengan contoh yang mudah di fahami dan di ingati. Beliau sangat pandai menarik perhatian para pendengarnya. Beliau sangat aktif dan telah berjaya menubuhkan Pusat Pendidikan Al Barakah.

Pusat Pendidikan tersebut masih lagi dalam pembinaan. Jika anda ingin melaburkan wang anda untuk Saham di Akhirat, mereka mengalu-alukan kepada individu atau korporat yang berminat untuk berwakaf.  Anda boleh menyalurkan wakaf anda itu secara terus melalui bank.

AKAUN PUSAT PENDIDIKAN ALBARAKAH :
cimb
  • Nama Akaun : Pusat Pendidikan Al Barakah
  • Nombor Akaun : 08160000129107

bankislam
  • Nama Akaun : Tabung Pengajian Barakah
  • Nombor Akaun : 08013010060683 


Dukacita dimaklumkan bahawa ibu Ustaz Kazim Elias iaitu Nazirah Binti Ismail sedang sakit tenat dan dirawat di Wad ICU Hospital Specialist Centre (KPJ) di Ipoh. Sama-sama kita menyedekahkan bacaan ayat-ayat suci Al Quran dan berdoa agar ibu ustaz segera sembuh.


"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

8 comments:

Muslimah Optimis said...

semoga ibu beliau cepat sembuh..ameen

CuteOven said...

memang best kalau dia beri Syarahan... jelas dan nyata. Kalau bagi ayat2 amalan untuk beramal atau mengubat pun begitu...Semoga ibu beliau cepat sembuh...Amin

bunga said...

bunga suker ustaz ni..tapi cam kurus dah..

Miza Yusof said...

kenal. ustaz yang selalu bagi ceramah tu. kenal muka tapi nama tktau.

semoga ibu ustaz cepat sembuh,

Ainnur Afiffah :) said...

adik ustaz kazim ni warden asrama sy .die salu dtg bagi ceramah .die kelakar .XD

Solihin Zubir said...

semoga ibu ustaz cpat sembuh.. amin...

Ainnur Afiffah :) said...

mak ustaz kazim dah meninggal.. harap maklum.. huhu.. sy odw nak pergi ziarah ni.. T___T

Eri-chan said...

tak kenal ustaz ni tapi cerita pasal ustaz ni berkenaan ceramahnya sentiasa disebut2 kawan saya zcat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat