Tuesday, May 3, 2011

Kematian Osama adalah Palsu.


Osama bin Laden.

Ini gambar mayat Osama. Tetapi di sangkal oleh beberapa pihak.

Kematian Osama bin Laden masih lagi menjadi misteri. US cakap dah mati, ade cyang cakap palsu. Mana 1 nak Percaya, aku pon x tau. yang aku taw, Osama adalah anak yang ke -17 daripada 52 adik beradik! ok?


Wajah mayat ketua kumpulan Al-Qaeda yang berlumuran darah yang tersebar meluas di Internet dan dan disiarkan oleh agensi berita Associated French Press (AFP), lapor akhbar Kompas semalam.

Stesen televisyen Pakistan menyatakan, kesahihan foto berkenaan masih belum dapat disahkan secara rasmi.

AFP memberitahu, kombinasi gambar jelas menunjukkan bahawa janggut dan bahagian bawah gambar berkemungkinan besar tidak asli dan dibuat dengan menggunakan teknik pertindihan gambar. 

Menurut AFP, terdapat kemungkinan foto mayat Osama (kanan) itu adalah palsu. Tambah agensi berita berkenaan, kesahihan gambar mayat Osama dipertikaikan kerana raut muka dan janggut pada mayat Osama amat mirip semasa dia masih hidup. 

AFP tidak menyatakan sumber gambar mayat itu diambil.-Sumber



"the ones that love us, never really leave us "


Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

12 comments:

Akulah Aqilah Itu said...

konspirasi juga mengatakan bahawa osama sebenarnya tidak wujud dan hanya satu watak ciptaan USA. Say whaaat??! =D

KAMIHIDUP said...

KAMI pun pening. :)

CikHaniBhulat said...

17 drpd 57???mak aii byk nye adik bradik dia..1 bas pon xcukup...kalo betul2 dia dah xdew al fatihah jew la..tp seram lak tgk muka dia..tkut !!

a.samad jaafar said...

dah baca mcm2 info ni.. ermmm.. tunggu perkembangan seterusnya..

nora amila ghazali said...

dengar berita tadi dia kata gmbar tue gambar lama.. err.. tah la.. mana satu betul.. hahha

Ainnur Afiffah :) said...

nampak beno nipunye~ buduh ,org berjambang je osama la ye? huhu. auta je tuu..nak bangkitkan islamphobia..

kiera'sakura said...

aktif btol smpi 57... huhuhuhuhu

~DeaLin~ Luv!! said...

Huu..pape pon gambar tu nmpk sgt edit nya...
*p/s::thanx Shah..da jdi da kotak2 tu..wink..wink2..hee:))

Farrah Hasna said...

tggu dan lihat je la kan..macam taktik dorang buat

angah said...

ak pow xcaya la..mustahil la..

Miecyber said...

Amerika penuh dengan muslihat dan tipu helah...

Zaman Kegemilangan Islam

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

mustahilah dia dah mati.. pening osama ni wujud ke tak sebenarnya? ada baca dulu sebenarnya tipu muslihat juga..entahlah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat