Saturday, June 18, 2011

Coklat Langkawi

Cite bab langkawi je, mesti orang cakap, "nak coklat!!" hahaha... ingat coklat tu harga sekupang dapat dua ke? harga kat sini plg murah pon Rm 5 seketul. Harga standart Rm 10-Rm30 la... Macam-macam jenis ade, ferroro roche pilihan utama, xkira pula dengan Daim si bungkusan merah. cadbury, snikers, mars, macadamia, tiramisu, belgian.

Keedai yang slalu full dengan pembeli semestinya Haji Ismail Group (HiG). Setiap masa penuh je ke 4 cawangan di pekan kuah. Penat aku snap pic2 nih..

Ferreri ronche!!! *pnh jumpa ke?

Macadamias.

Tiramisu.

 Creme.

Belgian.
Aku rasa nk buat contest hadiah Coklat, ada mana2 blogger yang berminat menjadi sponsor? jika ada, Email kan ke shahjiehan@gmail.com. sebelum selasa ini.

"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

10 comments:

bersama kak Es said...

nak ceklat!! :)

IMANSHAH said...

hurm , tu kena mintak org langkawi sponsor

HARITH ISKANDAR said...

ehe aku mmg suke coklat.kalau g sane mmg xpernah mis beli coklat, tp kan rasenyer mcm kurang ngam sket lah..nape ek.ade laaa ssetengah nyer tu..tak semua la..mybe kurang perisa kot..ape pun coklat mmg terbaek :)

cucu umie said...

ayie dh pernah rase coklt langkawi..member belikan..memang sgt2 sedap lol..

gigiAriEma said...

mai la gigi sikittttt.. hihihihi

visitme@FaTiN cOrNeR said...

coklat kisses lg sedaapp..awat xsnap coklat tu sekali..kiki..

Raden said...

humangai...dapnye! nk bg kat mak mertua oke tak?

Amanie Ashraff said...

tak nak jadi sponsor coklat nak jadi yang penerima coklat :)

kiera'sakura said...

SJ dok langkawi... nk kirim coklat...hihihi

amna said...

banyaknya..
kalau di langkawi paling best, coklat dia jual bundle2 & leh dapat murah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat