Saturday, June 25, 2011

Pulau Langkawi edisi- 2


Pagi ni, macam biasa lah, klo dah balik rumah kompom2 xleh tido lepas subuh.... hahahhaa...Klo di ikotkan, memang mengantuk dan penat balik dari langkawi x habis lagi. Kol 12 tengah hari semalam aku bertolak dari kuala kedah dan sampai di Kuala Kangsar jam 4 petang. Laju jugak moto aku ni...

Tak sempat balik ke rumah, aku ikot parents aku p Parit Buntar, ambil barang2 aku. Sebab barang2 aku yang beg besar gedabak tu, kawan aku tlg bawak kan naik kereta. Thanks to Wan lelong... * hehehe..

Sampai je kat rumah, dapat tender baru!. ... hari ini kene g amik buah rambutan, panjat pokok manggis dan cari durian.. hahahha.... Sapa nk ikot aku nih?jom3...

teringat aku p dusun durian dan rambutan di langkawi.... thanks to abg madi.... Puas aku makan buah durian... sedap plak tu...  

Besar durian langkawi ni... Pokok dia pon rendah je...


"the ones that love us, never really leave us "


Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

3 comments:

aku dan segalanya said...

kat perak skrg pun ada durian kan..lagi sedap...mak mertua akak di batu kurau pun call suh balik...hihii..durian situ lagi sedapppppp....

cucu umie said...

ayie dh xlarat nak makan durian kt rumah..hehe memang best wo lepak kt dusun..lagi2 kalo durian jatuh..

Solihin Zubir said...

gila.. sebiji pon kenyang pa ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat