Monday, December 27, 2010

Kenangan Termanis dan Terpahit 2010.

update ~!!






Bulan Disember tahun ini pastinya byk meninggalkan kenagan manis buat semua org. Terutama bagi si pengantin baru!. hehehe.. YE lah, dari hidup bujang berubah ke alam baru. Makan, masak, tido, tgk tv pon berdua. kan kan... mesti seronok~.

SJ bukan nak cerita ttg kawen,tetapi SJ nak Kongsikan pengalaman menarik SJ untuk tahun ini. hehehe.. best woo0oo.. nak taw? klik >>>  baca seterusnya 

Pada 21 & 22 SJ telah di jemput untuk menjadi facilitator sebuah kem di Sungai Siput, Perak Banyak aktiviti menarik sepanjang kem itu berlangsung.

Paling menarik adalah aktiviti berkayak~!! wow0oo..best~  tambah2 bila di tugaskan menjadi faci, kene la pantau budak2 tu buat aktiviti,pantau ea bukan santau. hahaha. Lama jugak SJ bermain dengan kayak nih,sampai lenguh la tgn SJ di kerja kan oleh Budak-budak (adik2). Budak-budak kat sini siat ajak race lagi..sbb tu lenguh..  hampeh, deme ingat SJ x pandai berkayak ke hape..haha.. silap banyak la..SJ kan johan blog'kayak'ing ~

Inilah Kenangan Manis  2010.
       
Lambaian seorg juara Kayak~ hahahha

Budak2 ni suka ngaco SJ... Mujurla SJ ni faci, 
klo SJ kem komanden, dah lama SJ rendam budak2 nih..hahahha

Inilah Kenangan Pahit 2010.

SJ plan 1 program reunion batch sekolah SJ.. tetapi x jadi, yang pahitnya apabila wang yang kami kumpul, x di kembalikan oleh pihak bertanggung jawab...huhh~ GRR  beratos jugak la..tp nama SJ jugak yang terpalit dek lumpur, gara-gara beliau. DUit tu bukan Duit SJ,tp DUit kawan2 SJ... dah la.malas nk buka aib org.pahit utk SJ telan,,tp kene telan jugak la..(T_T)

korang nk luahkan perasaan?sila klik fyzals territory



 "the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

7 comments:

Siti Safiyyah said...

eh SJ keje ape sebenarnye? :)

Siti Safiyyah said...

oo ingat dah keje..hehe, study kt mane? :)

miss sadiq! said...

chewahh..
pandai ker naek kayak tu SJ? hehe..

Syazwana said...

tak suka kayak
mesti tak boleh straight.
mesti ke tepi ke tepi
:)

aNnE said...

bestnya berkayak!hehe

Siti Safiyyah said...

hehe, manelah saya tau.. :P

Fyzal said...

kenangan pahit tu memang pahit la SJ. kalau aku bab2 duit ni memang sensitif sikit. bukan apa sebab amanah orang kan. tak patut orang tu buat camtu. ish ish ish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat