Tuesday, December 21, 2010

Novel cinta yang hangat di pasaran.

update ~!!
Dr. Farhan Hadi Mohd. Taib, 26, yang popular dengan novel Islamik bertajuk: Denyut Kasih Medik terbitan Telaga Biru awal tahun ini. Manakala isterinya Fatimah Syarha Mohd. Noordin itu jugak turut menulis beberapa buah novel. Antaranya novelnya yang lain termasuklah Tautan Hati, Pemilik Cintaku Setelah Allah dan Rasul (antara novel terlaris), Syabab Musafir Kasih, Duhai Teman Sejatiku, Palestin Kami Datang dan terbaru Bebaskan. Mereka di kurniakan anak pertama, Al-Haura’ Maqsurah yang bermaksud bidadari yang terpelihara sedap kan..



PASANGAN suami isteri ini menganggap dunia penulisan adalah cara mereka berdakwah dan mendidik masyarakat. Fatimah yang pernah memenangi tempat ketiga dalam Sayembara Novel Remaja sempena Jubli Emas Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) 2006 melalui novelnya yang bertajuk, Seindah Mawar Berduri.

buku ni antara novel cinta yg menarik~ tp SJ belum penah membacanya lagi.

Klo korang rajen, baca lah...mmg elok bagi pasangan yang sedang hangat bercinta~

 
Denyut Kasih Medik
Seindah Mawar Berduri.
Pemilik cintaku Setelah Allah dan Rasul 

Sumber dari : -kosmo-


"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

15 comments:

khairunnisa ♥ said...

tengah cari novel nak baca baca juga ;)

shazika said...

aku pernah baca buku ni...
best ooo..
penulis nya muda dan lawa

Alisha said...

novel ni bukan hanya utk pasangan yg hangat bercinta, tetapi utntuk semua lapisan masyarakat. terutama remaja, yang akan melayari bahtera rumahtangga... sangat sesuai, kerana banyak ilmu yang diperolehi. saya dh baca...

Cik Tom said...

cik tom suka penulisan fatimah dlm solusi..best2!buku diorg xpernah plk baca..

HYPOCRITIQUE said...

penah bace ke novel-novel tuh?

nway kawan saya suka gila baca seindah mawar berduri :)

nass said...

Salam ziarah..sy da bc novel "dnyut kasih medik". Ia sgt menarik tentang tugas2 seorg doktor di hospital. x rugi membacanya & disediakan tip2 yg berguna utk kita semua

feeza_rashid said...

dah baca! gud 4 doctor wannabe..
;)

feeza_rashid said...

doctor wannabe tu bakal doctor la SJ :)

mr E oSk gurL said...

cm best je...t nk try cari ah...

uMi KaLtHuM said...

buku ni memang best! mesti baca!

::anithabilchan:: said...

bab2 novel nie satu pa pon anith x tau!
kalo baca pon baca sinopsis ja pastu tinggal mcm tuh ja!
lgipon pon kat umah anith stu novel pon x da kalo novel sklah tu ada la..:))
hihihihi...:D

sissyira said...

salam


adik saya beli semua buku2 kak aa ni tapi sy tukang baca je..hahahha

fRaMe+LenSeS said...

menarik. Nadh nak cari la nt.. tanya sepupu kot ada.. nak pjm.. :)

mazNi mAz said...

buku diE bEst dan tak mElalaikan InsyaAllah..,
tak rugi powN kalAu bEli buku Ilmiah cmNy..,

NooR AzLen BinTi HaRoN said...

assalamualaikum

akak dh memiliki novel Tautan Hati

alhamdulillah..dah pun mengkhatamkannya..

byk pengajaran dan nasihat yg akak perolehi drp novel trsebut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat