Wednesday, December 22, 2010

BURAQ OIL ??Ape tuh..

update ~!!


SJ baru balik daripada menjadi Facilitator utk kem pelajar sekolah Menengah sekitar Kuala Kangsar, Ipoh dan Taiping. Kem tersebut terletak di kawasan Sungai siput, Perak.

Ketika Di dalam perjalanan pergi  Sj ternampak Sebuah Stesen minyak bernama BURAQ OIL. First time SJ dengar nama dan lihat rupa BURAQ oil ini. nak tak? jom  klik Baca selanjutnya,..

MINYAK KUDA AGAKNYE...HUHUHU



SAPA LAGI YG PNH JMPA? RASANYA NI KAMPENI BARU KAT MALAYSIA.


 "the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hoh baru first time tauu

sis-haneii said...

buraq tu bkn ka nama knderaan yg nabi nek ke langit masa israk dan mikraj

Cik Tom said...

1st time dgr..oh kompeni baru..kat ganu xde lg..

Siti Safiyyah said...

temerloh takde lg..hehe

eh awak, dah tengok ke tutorial yg awak mintak saya buat tu?kalau belum boleh tengok kat sini..

http://lurvemyblog.blogspot.com/2010/12/tutorial-nak-buat-blockquote-yang-comel.html

lagi satu, nak bagitau..blog awak lambat loading la..saya cadangkan buanglah ape2 yg patut supaye org dtg senang nak bukak blog awak..hehe :)

Siti Safiyyah said...

cara nak tau url image tu, awak right-click kat gambar pastu amek view image..lepas tu copy url image yg ade kt browser tu dan pastekn ia kt code blockquote ikut step yg saya dah bagi tu.. cube dulu tau..tak paham tanye eh? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat