Sunday, December 19, 2010

teluk batik di mana?

update ~!!






Enrti ini di buat khas utk cik yana yg tinggal di Alor Star ...Maklum la, bukan orang perak. Mai sini ceq nak habaq sket sempena dengan Follower ke 100 SJ :).. Teluk batik ini terletak di Negeri Perak. Teluk batik ini mempunyai pantai yang cantik serta boleh di mandi oleh para pengunjung. Terletak di daerah Manjung,Perak. Selain itu, Teluk Batik ini terletak berhampiran dengan Pulau Pangkor. Jika Anda ingin pergi ke pulau tersebut, anda boleh menggunakan perkhidmatan feri di sana.!!...heee~  Klo nak suh Sj jadi pemandu pelancong utk ke Teluk batik, PM inbox SJ ea...;p







 "the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

7 comments:

Yana said...

yeke nih? x pe, x pe.. buleh pegi cari sendiri.. hehehe.

thnks.. ini ke surprise for yana?

shahjiehan said...

@Yana

100th follower ~

:)

Yana said...

terima kasih! :)
sgt suka gambar edit tuu. heheh. chantek.. nway, thnks ya :)

CEPET said...

teluk batik ada ape?hehe..nama je duk perak..

Mr.Ix said...

yeay! dah 103 follower dh.......

Betta sp said...

owh...pantai yg cantik, teluk batik yer...first time dengar:)

Ain Zulaikha said...

woah, siap promote lagi perak tu ye.. ngiahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat