Friday, February 18, 2011

Blogger SBPI Kubang Pasu.

update ~!!

Ini dia, senarai Blogger Batch aku.. ade yang baru berjinak2, ada yang dah lama. Korang nk follow mereka? just klik kat link tu je... ok??

1.  http://princemieza.blogspot.com/
2.  http://permatasyazuliah.blogspot.com/
3.  http://www.syahirahakmalzakaria.blogspot.com/
4.  http://naurahalisha.blogspot.com/
5.  http://maryamsairi.blogspot.com/
6.  http://werzoe.blogspot.com/
7.  http://abcdekja.blogspot.com/
8.  http://www.juz-a-site.co.cc/
9.  http://maryamsairi.blogspot.com/
10.http://nasilemaknkopio.blogspot.com/
11.http://remy-sunbae.blogspot.com/
12.http://apitec.blogspot.com/
13.http://hudaibrahim.blogspot.com/
14.http://ceriterahikayatpangiran.blogspot.com/
15.http://berkatalahyangbenar.blogspot.com/
16.http://kelakarama.blogspot.com/ 
17.http://shahjiehan.blogspot.com 


  Ini dia geng2 jejaka FBI. (Hampir semua single,cuma ade sorang je yang dah kawen) hahahha

 Ini dia gadis2 FBI (ade yang dah kawen, hmpa jgn gatai2 noh)

 Sjiehan.com. BUdak mentah di alam blog.


"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

3 comments:

A.s.t.i.n.a said...

FBI..? mengingatkan saya krw pagi Hot FM

Solihin Zubir said...

naurah alisha! hoyeah! heheh..

Norhamizah Abu Seman said...

huhu..
just ad something to share laa...
klu xnk org copy gmbr dlm blog kta, pg ke link ni n copy the code..
so xda org akn suka2 hati amek gmbr kta n mis used gmbr tu..=)

http://dacoolhunter.blogspot.com/2009/02/how-to-disable-right-click-in-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat