Saturday, February 19, 2011

Gadis Jerman kacukan Melayu yang comel

update ~!!

Gadis ini sangat comel, pandai menyanyikan lagu2 melayu, semua lagu die bedal. Lagu P.ramlee boleh, lagu bangau oh bangau pon boleh, lagu suri ram ram pon boleyyyy!!

Rasa2 aku, kampung dia kat kedah kot. Slang ke arah kedahan.

Hehehe... mana nk taw dia ni dok jerman? haa.. dgr la die nyanyi lagu jerman. Breakfast pon makan kacang merah dalam tin je..hahahha... wow!!

Nak tgk?
video

comel kan...


BlogMalaysia.com




"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

18 comments:

Nana said...

hye sj just nak tanya..
aritu saya ada drop komen
pasal saya baru perasan sj nye komen
saya menang contest pengalaman berkhatan..
sj terima lg ke klw saya anta address?ke dah plh pemenang yg lain?
heee..kalau ada pemenang yg lain xpe la
just nak tau je,,

jom join contest saya

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-aku-buaian.html

A.s.t.i.n.a said...

reserve wat menantu .... errr bile lak ade anak laki nehhh..

Syazwana said...

comel!!
cakap melayu ada slang-slang gitu.
hehehe

azureEn said...

comeL nye >__<

nie patot bagi masok rancangan aznil nieh ;P

nelly said...

comelnya budak ni

Ain Zulaikha said...

tak nampak pun gambar nya?

Norhamizah Abu Seman said...

comel gilaaa...hahaha,,

IeDa_IsHiDa88 said...

comeynye bdak nie..

MAI-YU said...

masih tak fasih bahasa melayu... tp cuteeeeeeeeee!

Solihin Zubir said...

ololow.. comey!
nk chop wat bini muda 20tahun akan dtg bleh? haha..

khairunnisa ♥ said...

wee! comel la >.<

fRaMe+LenSeS said...

wiwitt~~ comel la.. dia ada kakak tak? Nadh nak 1.. :p SJ amek 1 keyh.. :p (bodek.. )

Encik Peluang said...

ni anak lepat rasanya kan....

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

comel la,boleh la wat menantu ni..hehe

Liz said...

cutelah..Liz suka budak ni..pintar yer? mana ayah ibu nya hehehe Liz nak tengok boleh?

putri noor syamimi said...

suka dia nyanyi
"suriram ram suri ram ram ram~ suriram yg manis~"
dgn pelat 'r' tuh..eiii!!
comelnye!!>_<

GadisGula-gula said...

COMEL3

H Y D E said...

budak ni nama aminah bt ismail aka LEPAT. bapak dia orang bagan lebai tahir, butterworth.

bapak dia dulu femes 1 M'sia, sebab kes perebutan hak anak dia Sunni Sazali, dengan bekas isterinya Aishah Jane... anak dia dilarikan bekas isterinya & sekarang membesar sebagai seorang bukan islam. kesian kat lepat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat