Friday, March 4, 2011

HB Pulak lubuk wang para blogger!!

update ~!!

Dunia blog sekarang ni sering dikaitkan dengan income sampingan. Selain Nuffnang dan Innity, HEARTBEAT juga merupakan advertising yang membolehkan blogger memperolehi wang tanpa perlu mengerah tenaga untuk mendapatkan traffic yang tinggi. Sangat mudah !

Jangan bimbang, ianya 101%  tidak akan sama sekali menjejaskan status gliterati Nuffnang anda. HEARTBEAT ni bukanlah competitor Nuffnang, blog anda hanyalah diperlukan sebagai tapak pengiklan bagi menjual barangan souvenir nya.

Banner HEARTBEAT yang bakal diletakkan dalam blog anda berbentuk seperti ini :
(Klik untuk masuk ke laman web)


Anda klik? TQ... saya dah dapat RM 0.04 sen =D hehe
(Setiap IP, hanya satu klik saja bagi sehari )

Begitula, setiap klik anda akan mendapat RM 0.04 sen, tampak sedikit tapi lama-lama nanti akan menjadi ratus riban bukan? Sesuatu yang free tanpa syarat yang ketat adalah sangat menguntungkan. Takde sape nak bagi wang semudah itu melainkan HEARTBEAT

Ini adalah contoh earnings dari blog Teratak Impian Ibu.
RM253.63.
See, rezeki masing2.
nak join??

(1) Klik Banner di bawah untuk memulakan tutorial register HEARTBEAT.


(2) Klik ICON HEARTBEAT pasu bunga yang dibulatkan  merah seperti di bawah.


(3) Klik CREATE ACCOUNT dan isi lah account information anda


(4) Isi kesemua ruangan Information , Option, Password dan kemudian klik CONTINUE.


(5) Bila dah create account, Klik MY HB!Affiliate seperti dalam kotak merah di bawah.


(6)  Klik Online Application kemudian isikan kesemua ruangan yang dinyatakan.




(7) Kemudian pilih cara pembayaran yang bersesuaian. Tick Agree dan klik Continue.


(8) Seterusnya klik GET A CODE seperti dalam bulatan dibawah.


(9)  Copy Code yang tertera mengikut saiz yang anda mahu. 



(10) Copy code tersebut ke blog anda dan ikut seperti langkah di bawah :

Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste  code HEARTBEAT tadi > save.
(letaklah banner dimana saja mengikut citarasa anda)


(11) Untuk cek earning yang korang dah dapat bolehlah klik kat MY HB!Afflicate.







SELESAI.


Baik Menabung sekarang sebelum Terlewat !!

Jangan sampai orang lain dah beratus-ratus anda pula baru bersen-sen.



"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

9 comments:

Nasuha Salleh said...

T_T
nak ratus scept mungkin!! grrr
hehe..mata duitan $_$
Bnde yg baik..mmg patut di kongsi brsma..=p
if ade org rgster under u...u dpt rm2.00 ;)

yatie's EPISODE said...

perhh. orang kaya baruu. hihi

thanx for the info.. (:

Myvitrd said...

masing2 dah ditentukan rezekinya.. nak tak nak berusaha je..

fami said...

ayat last tu power pulak. hampir2 tergoda nak buat jugak huhuh =))

pRiNCe said...

"nice entry ..:) kawan2....jom join contest ni... kowang berpeluang menang rm1oo.. cubela."

dhiera said...

dah join~tp earning masih terkedek2 la~

Budak Giler Cadbury said...

nina da review blog jom tgk :)http://ninacadbury.blogspot.com/2011/03/blog-review-segmen-part-5.html

PeAcemakEr said...

npEw smpAi sTep 7 jEw i gEt sTuck???

mazni said...

npEw smpAi sTep 7 jEw i gEt sTuck???sLh emeL kEw???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat