Wednesday, February 16, 2011

i follow u, u follow i.

update ~!!

Amboi.. bukan main lagi blogger2 nih...ayat bukan main manja. Cait.

klo nk follow, follow je la seikhlas hati. Tapi dah menjadi 1 adat dlm dunia blog, jika org tu follow kita, kita mesti rasa nk follow dia balik..kan btoi x?

Aku slalu follow org,bila org follow aku..hahaha.. tapi kekadang.bila bw, mana2 blog yg aku x follow, aku akan follow.

Tapi ade benda yang pelik jugak la. sbb bila org tu follow kita, kita klik kat follower sidebar tuh, akan kuar blog dia. Malangnya, ade 2 3 org follower yg aku x dapat nk jejak mereka blk.

xde link ler..camne nk follow balik...huhuhu...maaf byk2 ea









"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

10 comments:

naulofah said...

follow orang???hemmm...=P

lynn angel said...

waaahhh.. ada yg bertukar wajah la.. ^__^

Solihin Zubir said...

cikgu shah! wat la tutorial letak link plak.. heheh..

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

macam perli akak jer ni...anyway kdg2 tk leh paksa

lynn angel said...

ur template dh berubah.. rasanya baru je dtg melawat hari tu.. tapi smlm dh berubah.. huhu.. :)

bun said...

tak dapet ke nak detect orang tue

sedih gak tak dapet nak follow die yang follow kite

Amanie Ashraff said...

ehe diorang lupa letak link la tu. mcm sy jugak kadang2 :)

KatekateKite said...

^______^ (senyum dulu sebelum komen.hik3)

ermm.... tula penah gak jumpe camnih... nak pi balik, tp xde link.

applemasam said...

suda follow sj! :))

khairunnisa ♥ said...

sometimes orang yang follow pun susah nak detect link.. kuar muka je.. susah nak follow.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat