Thursday, February 24, 2011

iPhone bukan telefon pintar paling laris

update ~!!

iphone di kalahkan oleh HTC? biar betoi beb... haaa...x caya ke?? baca ni taw...

DUA buah telefon pintar iPhone.


LONDON - Satu kajian terbaru mendapati telefon pintar keluaran Apple Inc, iPhone bukan lagi antara gajet paling laris di Britain, lapor sebuah akhbar semalam.

Telefon pintar iPhone kini berada di tempat keenam senarai telefon pintar terlaris di negara itu dengan orang ramai cenderung memilih gajet serupa yang jauh lebih murah.

Kajian tersebut dibuat oleh laman web uSwitch.com Mobile, yang menyenaraikan telefon pintar yang paling popular pada masa kini di Britain berdasarkan nilai jualan dan pencarian di Internet.

Ia mendapati telefon pintar Desire keluaran syarikat Taiwan, HTC menduduki tempat pertama senarai itu dengan diikuti HTC Desire HD dan HTC Wildfire.

"Selain boleh mengakses beribu-ribu aplikasi seperti iPhone, HTC Desire memiliki kelebihan lain yang memikat pengguna," kata komen di uSwitch.

Telefon HTC dan beberapa gajet lain meniru aplikasi skrin sentuh iPhone yang menjadi popular.
Semua telefon pintar kini menawarkan akses Internet kelajuan tinggi bersama-sama video, muzik dan pelbagai jenis permainan. - Agensi



"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

9 comments:

Encik Peluang said...

mahal tu iPHONE....diriku hanya mampu melihat org lain pakai...

Sedikit Tips Blog Kepada Blogger

A.s.t.i.n.a said...

nokia juga mudah.. sgt pandai nak godek2 yg baru..

Amy Syaquena said...

baru bercita2 nak beli satu , terbantut terus hasrat huhu..

fRaMe+LenSeS said...

tetttt~~ agak aa. mahai sgt.. huu..

Solihin Zubir said...

HTC? haha.. sumpah xpnah dngaq! 1st time!

MAI-YU said...

hp cokia pun masih boleh digunakan kan? pakai jelah hp cokia tu.. asal boleh sms n call..

misznanarizal said...

aik...HTC taiwan punya ke...igtkan europe punya sebab harga dia mahal sgt...dlu2 la..sekarang xtau harga dia berapa dah

SaWaKo said...

pakai je ape yg ade,handfon janji dapat call n message.. if dah rosak ke ape baru beli baru =).. nak on9 pkai laptop ke pc ke puas..skrin besar..hehe =)
-almaklumlah student lg, x mampu nak ikut kemahuan hati..^_^

Anonymous said...

betul tu ape yang ditulis oleh sawako tu, walaupun saye bukan student lg MU1987,lmbh pantai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat