Friday, February 25, 2011

teringat mase mula2 bukak blog.

update ~!!

Mase mula2 buka blog..aku mmg taw posting>new post >publish post... tu je... keh3...

Pelik jugak, apsal org ckp," saya follow blog awak. "... kenapa perlu follow menfollow nih... haa... rupa2nya, jika kita ada byk follower, blog kita tu famus la.... hahha..(aku main agak2 je nih)

Pastu, mula la aku promosikan blog di FB, hahaha.. bila teringat balik, mmg memalukan je, maklum la, baru buat 3 -4 post, dah nk suruh org mai tgk... promosi sana, promosi sini, (macam buat bisnez pon ade)

Pastu, aku jejalan dalm dunia blog nih, ramai jugak !! huh.. aku pon nak tahu macam2, nk explore semuanya dalam masa terdekat. Mustahil la...kan kan...

Jumpa la beberapa insan yang sudi utk membantu aku. Aku tya ini, tya itu, mcm2.

1. http://www.tikacuma.blogspot.com/ (along, sepupu aku)
2. http://ainzulaikhas.blogspot.com/
3. http://atinanani.blogspot.com/
4. http://www.mizayusof.com/
5. http://nasilemaknkopio.blogspot.com/
6. adik pmpn aku (die x de blog) haha


terjah2 la blog mereka! hehehe... terima kasih anda byk membantu masa awal2 pembinaan Blog aku..

TQ kepada Sponsor Domain aku http://ummihanie.com

hehhee..syok kan berblog nih!

"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

14 comments:

MOnSter KEkhai said...

terbaek!!!

Solihin Zubir said...

awat aku tak tersenarai? haha..
kalau hg nk taw, aku terfollow blog hg sbb adik aku nk follow blog hg, tp dia tersilap follow pkai link aku.. alkisahhh..

A.s.t.i.n.a said...

sponsor domain? ape ekk? sponser saya juga.. saya mauu.. heh tetibe walhal tatau mende pun..

betul tu SJ.. tak tau menau pasal following follower..

.:padie_eyla:. said...

mula mula bukak blog dulu gua merepek gilaaaa. hak3. skrg baru rase matang. =p

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

syokk oooo...

applemasam said...

baiknye tlg promote blog...:))

naulofah said...

blog nih mesti buat sj bahagia kan..hehe..bahagia tak???

Scarlett O'Hara said...

Mmg best blogging ni.Boleh release tension, cari kawan, buat duit, cari ilmu etc.Betul tak?

Qaseh dalia adelia said...

bace entry ni teringat gak waktu mula2 berblog hehe same lah tau post publish post pastu lame2 baru tahu ape tu berblog..weee ~ sonok!

janna said...

heheheh..bgos2 promosi2~ cam gorang pisang panas~ hik2~
keep it up!!

Norhamizah Abu Seman said...

mcm aku jgk lah duk sruh org follow ...hahahha..
=P

Nasuha Salleh said...

best blog ni sebab..bole komen blog org macam dah kenal lame.. =p
nngeh2

senyumSOYA said...

naise~

Ummi Hanie said...

alahai...time kasih le...igt juge kat akk ney...igt nk majuk dah tadik...hehe ;p
well,mmg ada turun naiknye dlm blogging ni...kejap ade mood,kejap tadek ... kejap idea melimpah2,kejap blurr langsung xigt hape...so, just keep the spirit ! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat