Thursday, March 3, 2011

Ipad 2 (new model)

update ~!!

Apple ni, mmg cepat utk membaiki kelemahan yang ada di dalam ipad. Mereka cipta ipad2, lebih hebat, dan lebih canggih. wahhh!!! syok nyaaa.. eceh, exited macam aku je yang nk belli kan.. kan.. keh3

Produk Apple seperti Ipad dan Iphone memang mesra pengguna dan mudah digunakan. Kecanggihan Ipad kini dinaik tarafkan kepada Ipad2 yang memaparkan lebih banyak fungsi dan aplikasi yang menarik seperti:

* Ipad 2 lebih ringan dan nipis 33% daripada Ipad 1
* 2 kali lebih pantas dengan processor Dual-Core A5 chip
* 2 Camera untuk facetime
* HD Video boleh memainkan HD video yang bersaiz besar
* Dilengkapi dengan smart cover
* Ios 4 yang paling canggih dalam mobile OS

Harga Ipad 2 kini dipasaran ialah $499 lebih kurang RM1500+ yang akan dilancarkan dengan rasmi pada 11 Mac ini.

spec



teringin nya nk grab sebijik..!! tapi, apa kan daya... byk lagi benda yg perlu di beli.huhuhuuh


"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

5 comments:

A.s.t.i.n.a said...

nak... mcm best jerrrr

sissyira said...

salam

dalam hati pun teringin juga,tp apakan daya,,,diri ini sedar daku tak mampu..huhu

~nadyahoney~ said...

tgh merancang jugak nak sambar satu...

IMANSHAH said...

tak mampu le..huhu

Mommy Lyna said...

kalau nak menang iPad, mari join contest. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat