Tuesday, March 8, 2011

Simbol paling style Di Facebook

update ~!! 

Hari tu, ade yang tanya, camna nk letak simbol yang style2, aku pon x reti nk bagitau... harap2 ini dapat membantu anda!!!

Emosi ceria di FB chat <<< klik situ untuk emosi comel2 di fb chat...
simbol dan gmbar jiwang2  <<< klik situ untuk emosi jiwang2 di fb ..

Simbol paling style Di Facebook
Info Simbol
  Muka 1     ⎝⏠⏝⏠⎠
  Muka 2    ⓿⏝⓿
  Muka 3   ⎝⎝⎲⎵⎲⎠⎠
  Epal   Ѽ
  Muka 4     ⎝⎝⏠⏝⏠⎠⎠
  Hooraay!!    ƪ(‾ε‾“)ʃ
  Muka 5    ⁰₋⁰⁻⁻⁻⁻⋋⁰⏝⁰⋌⁻⁻⁻⁻⁰₋⁰
  Speaker Karaoke    ılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılı
  Rumah   __̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__
  Muka 6   ⎛〤⏟〤⎞ ☀_☀
TAK NAK ROKOK!    (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~ ~
  Muka 7   ⎞□◣▂◢□⎛ ⎞⋋⏝⋌⎛
  Muka 8   ⎝⋟⏝⋞⎠ Ơ̴̴̴̴̴̴͡.̮Ơ̴̴͡
  Muka 9   ⎝⋆⏝⋆⎠
  Muka10   ⎝⋏⏝⋏⎠
  Muka 11   ⎝’⏠’⏝’⏠’⎠
  Muka 12   ♌⌣__ ⌣♌
  ha  hi ho ho    ♓ã² =D ♓î² :D ♓ü² :> ♓é² :p ♓õ² =))
 Love terbalik   l ̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]l ̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]l ̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]l
  Ha ha ha   =))Haнaɑº°˚˘˚°º≈•=))нaнaɑº°˚˘˚°º≈•=))
  xtaw ape benda   »̶ː̗̀ω̲̮̲̅͡к̲̮̲̅͡ː̖́ː̗̀:Dω̲̮̲̅͡к̲̮̲̅͡ː̖́B)ː̗̀ω̲̮̲̅͡к̲̮̲̅͡ː̖́B)ː̗̀ω̲̮̲̅͡к̲̮̲̅͡ː̖́:Dː̗̀ω̲̮̲̅͡к̲̮̲̅͡ː̖́«̶
  Ho ho ho   Ho’O:Oº°˚˚°ºo:Oohh:O
  He he he   :Dħεε♥ħзз♡ħεε♥ħзз:D or ђέђέђέ«{^⌣^}»ђέђέђέ:D
  Muka 13   \ε(♥⌣♥)з/
  He he he 2   ◦⌣°◦Hз•☺•hз•☺•hз◦°⌣◦°
  Ka ka ka   :p°˚°º◦°˚°ºªKªªKªº°˚°º◦°˚=))
  Hiks Hiks   ♓ίĸšºš§§º°˚˚°º♓ίĸšº°˚˚°ºš§§…… :’(:’(:’(

Simbol ini boleh di copy paste ke FB anda... sila2..jgn malu2... Nak bookmark Website ini pon boleh, mana la tahu, klo korang tak tahu nk tulis status di FB.. ok??

"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

3 comments:

naulofah said...

hmmm...men from mars women from venus tuh entry sj ke?heheheh...

putri noor syamimi said...

dah tukar komen box balik!!!!!
yeay!!!^________________^

fRaMe+LenSeS said...

terbaek SJ. suka2. hehehe. maceh2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat