Monday, April 4, 2011

Aku dapat Kawasaki ER-6n,



Seronok x terkira beb!! hajat aku untuk menunggang motosikal berkuasa tinggi@ superbike tercapai!!! yeahahahha....Besttt!! Tambah2 bila org suruh kita naik dan tunggang sendiri kenderaan terbabit. Memang berbaloi2. Penah tgk x Kawasaki ER-6n?? Naked bike...


Naked bike-650cc



Sebenarnya aku tengah amik lesen B *b-full*. Moto ini la die bagi untuk buat latihan dan untuk test JPJ nnt.!!! hahahha... Bukan main exited lagi aku.... yeahhh!!! Malangnya, x bleh nk bawak laju2, sebab die bagi naik kat litar tu ada  
  • No 8.
  • naik titi.  *8saat
  • brek mengejut.
  • cek lampu depan, cek cermin sisi, cek lampu signal, cek lampu brek.
  • Naik bonggol bertali arus.
  • Lambai kanan dan kiri!!! huhhhhhh....
Best jugak!! hahahha... aku buat benda ni 3 tahun yg lepas. Kepada yang nk amik lesen lesen B *b-full*, amik la kat langkawi ni. Murah cheq oi.... hahaha.. Moto pon best!. Klo die bagi aku terus, lagi best.... hahahaha.


Gementar jugak naik tadi, maklumlah aku bru bawak moto clutch nih. Transmision gear die pon aku keliru..dok hafal gear 1 tekan, 2 cungkil, 3 cungkil, 4 cungkil. 5 cungkil. 6 cungkil.. hahahha.... lawak tol!!!


Klo aku dapat, aku nk angkat tayar depannN!!!!   vroooommmm!!!!... sapa nk naikkkkkk..sila2.... *doakan aku test JPJ minggu depan.


"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

7 comments:

Ana Joe said...

gudluck jpj nnt!

nmpak cm senang je nek moto nih...bes gilerr kan.nmpak rock jerr...

Izamir Ridzwan said...

meh2 rumah aku naaik laju2

FaKArePa!n said...

er6-f lagi cun dari moto ni tau.. tapi ok la.. moto ni la paling murh dalam kelas 600 cc.. hehe

Nadzli Azlan said...

nak pinjammmm !

.:padie_eyla:. said...

haha. gudlak test.! jangan angkat tayar depan tu mase test sudah lah.! hahak!

bunga said...

bunga suke kellajuan..

fRaMe+LenSeS said...

kagum sekali. tapi sygnya nadh tak sesuai nak naik moto macam ni.. terlalu kecil untuk motor ni.. ;) apa pn nadh gambira tgk kamu.. alhamdulillah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat