Monday, April 11, 2011

Beli kasut, pakaian dalam talian

Sejak kebelakangan ini, banyak laman web yg menjalankan perniagaan secara online. Tengok gambar - Tempah - Bayar (kad kredit or bank in) -  Terima bungkusan. Mudah sangat, tak perlu keluar tenaga, minyak, bersesak-sesak, berpeluh dan mencari parking kenderaan anda.

Statistik di buat, pembelian
  1. Kasut dan Pakaian - 23 %
  2. Tiket kapal terbang  - 21 %
  3. Buku - 20 %
  4. Penginapan - 19 %
Jadi aku nk promosi, 1 laman web nih, baru je dibuka. Dikendalikan oleh 3 sekawan. Sambutan sangat mengalakkan dan mereka meminta aku untuk mempromosikan barangan mereka. Mereka menjual barangan Baby, cadar, dan juga pembersih muka susu kambing. Jadi kepada yang berminat, sila pergi ke laman Web mereka. ---> SINI



"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

12 comments:

Siti Fatimah Fuzz said...

cik siti tak suka sangat cara mcm ni..sebab bila tgk dalam gambar, memang la cantik..tapi bila sampai tak kena....mcm kain digunakan la...size la...tak sesuai ngan badan la....tapi kalau bab tempah tiket melalui on9 tuu n yang lain tak kesah sgt...just pakaian n kasut tuu..^_^

tiyah said...

tengs coz share . nk try beli laa . hehe ~

naulofah said...

menarikk..tapi takde baby nak belikan baju babyla..hmm nape lama sangat tak datang mengomen blog mama ufah?? majuk ka pada saya ???

Citarasa Rinduan said...

ada kebaikan dan keburukan shopping online...alhamdullilah sepanjang kak beli barangan di talian...tiada masalah...


PS: bagusnya awak promosikan blog kawan2 awak..baik hati shah

Izamir Ridzwan said...

IR kalau tak pegg brg tuh x sah sebelum beli

niesz said...

wow!business best ni..hehe..nnti niesz g usha blog tu..

Amanie Ashraff said...

emm takde baby nak belikan baju pun. tapi bab2 nk beli on9 nie sy slalu beli buku jek. kalau pakaian takot tak puas hati :)

IMANSHAH said...

wooo

baguhlah adik kita ni..tlng promote

Solihin Zubir said...

beli tiket n penginapan tu ok lg..
tp beli baju n buku online tu nmpk pemalas.. haha..

l a l a , S h a h e i l a said...

takot nak beli on9, nanti tak sempurna...

.:padie_eyla:. said...

tkot nak beli barang2 online. hehe

KAMIHIDUP said...

tq share.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat