Tuesday, April 26, 2011

Iklan Kerja Kosong yang Kreatif


Iklan Kerja Kosong yang kreatif dan mencuit hati. Lawak pon ade. hahaha.. tapi die ade usaha jugak berpantun 2 kerat. hahhaa.. Nanti aku nak buat pantun macam ni, tapi ade die punya pembayang. hehehhe...

Iklan Kerja Kosong

Kat langkawi ni bersepah kerja kosong. Nak 1000 daya, tak nak 1000 dalih. Betol tak? Rezeki Allah tu kat mana-mana pon ade..cuma diri kita ni je yang memilih sangat.  Gambar di atas, aku snap kat jeti Langkawi. sapa yang nak kerja, kol no di atas.. ok? hehehhe

Tahniah kepada Follower yang ke 776 YOU MAKE ME SMILE. <<<< BARU ADE 30 FOLLOWER.. JOM SERBU!!!!!...

"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

19 comments:

naulofah said...

org tgh tak nak gelak pun leh gelak SJ..hehehe...=P

aNiss :):) said...

pergi jalan tadi jumpa posmen,
aniss singgah sini just nak komen =)

hahaha =) amacam, jadi tak pantun tu??

angah said...

terbek la..hehehhe

KAMIHIDUP said...

sangat kreatif. :)

Miss Tira said...

Hehehe, kreatif dan sempoi cara pengiklanan tu. :)

sayangsayangibu said...

hehehe...
kretif betul kan?

a.samad jaafar said...

cipan suke makan cepat
betui, iklan tu hebat ...hihihi

teman duduk beloh-beloh kaghei nuuu.. mun mike bace n3 teman yg tajoknye "bayo nazor di kubo Tok Temong"..mike bulih agak kg teman dgn tepat.. errr.. sambil2 teman promote n3 nampak.. hahaha..

NOOR FATIN said...

pehh. sgt kreatif!!!

Ain Zulaikha said...

kerja berpantun je.. hahaha

Miss b said...

kretif gila kot

bhahahaha

siap berpantun hamboih

senyumSOYA said...

adei...saya beli..

pat pat siku lipat,
lambat x dapat..

heheheh

fyna said...

org kedah memang kreatif! hehe

farahd101 said...

hahahaaha tip top la org yg buat iklan mcm tu

you make me smile said...

hahahha.sumpah lawak giler la.
rase rase macam nak cube pulak. hahahah. Btw nice and funny entri and tq promote blog saya. :)

Amanie Ashraff said...

haha ini baru la menarik buat org tertarik. hehe kreatif2 >.<

Farhana Jafri said...

hahahaha siap brpantun dua kerat lg.. comei2.. msti trsnyum2 org yg bce iklan tu.. hehehehe

jemput singgah ANASAURUS :)

naulofah said...

hehe..yeay!!!berjaya buat link..

jom baca dan komen entry terbaru mama ufah when everybody talk about him..me??

*47!k@# said...

haha..memang terbaek..nak je tapi lom habes study lagi..:(

Oopss..Cikgu Cinta said...

hehhehe..mg tersangat la kreative

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat