Saturday, May 14, 2011

Blogspot down..blogger dah gelabah.


1 entri aku yg lepas lesap camtu je...sabo je la... Aku x taw sebab apa. bila bukak blog je. die cakap blog under maintenance. lama jugak kot... ramai blogger gelabah. Siap ade yang cakap lagi. "Aku nak tukar wordpress la lepas ni" yang lain membalas. "maklum lah benda free"...

ayat pasrah je kan... hahaha... yang maki hamun pon ade jugak. tapi rasa cam xperlu kot...

Lawak aku tgk ragam manusia... hahahha... yang penting aku puas hati sebab amir dah tersingkir dari Maharaja Lawak.. bukan aku je panas sebab die still ade dalam Maharaja Lawak tu.. tapi ramai lagi... siap ade buat fan page kat fb lagi tuh...



"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

9 comments:

GamUHU said...

satu entry lesap? mean? entry seblom nih?

~~Ticer Wann~~ said...

semua menggelabah tak boleh update blog..hihi termasuk diri sendiri jugak.. :D

Puteri Ummi Atilia said...

entry saya dua lesap tak dapat dikesan.. hoho

Red said...

yes!! amir tersingkir!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CikHaniBhulat said...

gara2 blog down, Hani jdik pelik..pastu izyan xdpt update result giveaway dia...suspen jew =)

IMANSHAH said...

salam

tulah, kadang2 manusia ni nak gelabah tak bertempat..dunia2

syud said...

hahah.. serius !! masing2 kat fb mengeluh mengelah sebb xleh nak luah perasaan hahaha..
oh yer.. entry2 lama dorang dah restore balik kannn

~DeaLin~ Luv!! said...

huu..nsib bek 2 entry eden de lagi.... pastu,mase xleh log in belog..igatkan belog kte da tarih luput..haha..(nampak naa xbijak nya..)laalalalaal:DD

NURUL NADIAH MAMAT said...

hui2.....saya ok je.....sbb mmg dia dah ckp under maintenance....hee~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat