Tuesday, May 31, 2011

Promosi Separuh Harga Kereta Kabel Langkawi.


Cable Car Langkawi menawarkan caj separuh harga untuk rakyat tempatan bagi tempoh dua jam setiap hari sepanjang cuti sekolah ini.

Promosi separuh harga itu ditawarkan dari pukul 5 petang hingga 7 malam. Harga biasa dikenakan RM30 untuk dewasa manakala kanak-kanak berusia dua hingga 12 tahun sebanyak RM20. Klo x silap aku, harga tiket ni dalam area RM14-15. Pelik jugak kat promosi ni, aku jmpa ni pon kat kosmo.com.my. huhuhu

Perkhidmatan kereta kabel yang merangkumi jarak 2.2 km itu beroperasi dari pukul 9.30 pagi hingga 7 malam setiap hari. Apa lagi, jom la datang langkawi. Boleh beli coklat. Lihat SINI.

Jam 5 petang- 7 malam adalah waktu yang paling sesuai untuk melihan matahari terbenam (Sunset).

Macam ni la sunset.

Dari atas puncak gunung mat cincang ni, kita boleh nampak wave breaker.

 Wave breaker tu apa?
Wave breaker tu adalah penghadang ombak. Nak taw lanjut klik SINI


"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

7 comments:

nora amila ghazali said...

ehem3... entry nie buat nora asa nak gi sekarang jer.. hihih.. =)

cik azeya said...

tak penah g langkawi. bile SJ nak belanje pegi sane? :(

(tetibe)

Tv-Series/Movie Download said...

smpai bila2'n potongan 50%

dwaty said...

langkawi... sape nak bawa saya pergi langkawi???? teringin!!!!

amna said...

belum pernah naik cable car langkawi ni...
agak2 rasa dia ade macam nak naik genting highland ke?? hehe

kiera'sakura said...

ritu kira pergi kena 15 hinggit jer.. separuh harga sbb pkai mykad.. =)

.::Nuruljannah::. said...

uishh... awat mahai sangat aih.. haritu naik dpt 14 hinggit jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat