Tuesday, May 31, 2011

Siapa nak Ipad free? Masuk cepat, malam ni last!!!



Aku baru sedar yang Denaihati.com telah mengadakan pertandingan. Hadiah Utama adalah Apple iPad2. 

Nak masuk? klik SINI

Cepat!! malam ni last!!!! jom pakat reramai masuk... Hadiah lain telah di sponsorkan oleh Smartgold.biz dan Ray Ban Malaysia.

Kelayakan blog utama.
  1. Blog mesti PR3 dan keatas.
  2. Mesti join mailing list dan diaktifkan (kalau dah join bagus sangat lah).
  3. Mesti buat satu entri kreatif tentang contest ni dengan link sponsor dan tinggalkan backlink di ruangan komen dan wall Face Book denaihati.
  4. Blog yang aktif dengan sekurang-kurangnya 3 entri setiap minggu.
  5. Tidak menggunakan cara yang tidak normal untuk mendapat trafik.
  6. Terbuka untuk semua blog 1Dunia.
  7. Bahasa bebas janji orang dunia faham.
  8. Penganjur ada hak membatalkan mana-mana penyertaan dan mengubah syarat jika perlu.
 Aku harap aku lah orang yang bertuah.

Related post :

"the ones that love us, never really leave us "


Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

7 comments:

Citarasa Rinduan said...

good luck dik..

kakk tak dapat join.. skrang buzy dgn citarasa rinduan

Jai said...

Nak masuk tapi sayang, PR blog Jai masih tulur lagi...he3

cik azeya said...

pergh. gud luck SJ. nak masuk tapi tak reti buat entri kreatif. -_-

Scya Lollita said...

all the best SJ ^_^

gigiAriEma said...

wa nak! tapi wa tak reti pakai.! haha.

dwaty said...

tak sempat la...

alia zarfullah said...

GOODLUCK! ALL THE BEST. MEMANG TAKDE REZEKI LA SEBAB SEMINGGU 3 KALI ENTRI. SAYA SIBUK BERKERJA LAA..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat