Friday, May 6, 2011

Selamat Hari Ibu, Mama !

Selamat Hari Ibu buat Mama. Sempena Hari Ibu, Baba bawak Mama honeymoon kat Pulau Langkawi.  hahahha. Aku jadi tourist guide. Seronoknyaaaa....harap-harap semua berjalan lancar. Sebenarnya, setelah hampir 6 bulan aku buat blog, mama tak tau pon yang anak teruna dia ni adalah seorang blogger. Tapi, bulan lepas aku kantoi ngan mama. Die dah taw yang aku ade blog. Siap panggil Sjiehan. Aku rasa ni mesti adik bongsu aku yang bocorkan rahsia nih... ceh...!
Aku tak kisah pon mama baca blog aku nih, bukan ade ape pon. Aku cuma nak sharekan maklumat dan info yang aku rasakan menarik je. Yang lebih2 tu, aku ngarut je. hahahha...

Malam ini aku bawak deme pegi ke kedai coklat. Shopping coklat sampai beratus2 hengget. Pastu mama suruh aku tanya kat adik-beradik aku yang lain. Sapa yang nak pesan coklat, mama cakap mama belanja. Doploh hengget seorang.... cepattt!!!  * sepatutnya anak-anak la belanja mama..huhu.. tapi mama baik!! hehhe

Bukan main seronok adik beradik aku. hahahha... aku pon tumpang seronok!!..Kome jangan jeles ~ Apa-apa pon aku nak ucapkan SELAMAT HARI IBU kepada MAMA!!!

"Ya Allah, Ampunilah segala dosa-dosaku dandosa kedua ibu bapaku. Kasihanilah mereka sebagaimana mereka mengasihiku sejak kecil lagi."

Tengok muka ibu kita pon dah dapat pahala. Apalagi, jom pakat buang gambar awek/pakwe kita kat dalam dompet dan wallpaper handset/laptop. Gantikan dengan wajah ibu bapa kita....!!  hehehe...

Related post :

dah lama buat entri ni, baru dapat taw ade blogger buat contest.. so aku join jela..aku buat ni bukan sebab nk join kontest taw~ hahahaha ...  SELAMAT HARI IBU DARI JOEGRIMJOW  tajaan Faridzulasyraf.com dan Denaihati.com.



"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

19 comments:

missSenget said...

waaa... mau coklat jugak~~!!

naulofah said...

selamat hari ibu mama..hehe! jelesssss

nora amila ghazali said...

sorang rm 20.. wooowww... makan sampai tak larat telan.. hahhaha

cik heroin said...

selamat hari ibu kat Mama kamu ! weheeehe! mama, nak choc??

KAMIHIDUP said...

kantoi dengan ibu, heee. :)

Ainnur Afiffah :) said...

wahhh...mama upss makcikkkk sy nak chocolate doploh hinggit jugakkkk ! HAHAH

yihh ,jeles betul baca nih.

umm ,ain pun dah kantoi gn abh. abh baca belog. haduii =.=' haha

alia zarfullah said...

HAPPY MORTHERS DAYYY AUNTIE ;)))

aman NERD said...

abang sbpi SPM 2007 ^^

Izamir Ridzwan said...

selamat hari ibu.. fmily IR semua dh kantoi IR ade blog.. hihi

Miecyber said...

Selamat hari ibu ibu semua...

Osama Laden seorang Idola

A i n n u r A f i f f a h said...

masuk 21 mei ni. ha'ah. course asasi law.

raya? insya Allah :)

KUREKURE COMEL said...

takmau ckp pe2...sgt jeles....huhuhu

kiera'sakura said...

best nye dpaat jln2 ngn mama sendirik.. kira dpt smpi kn salam peluk cium je kt mama.. nk peluk batoi2 jauh sgt..huhuhuhuhu

ïêmå å¢klê§ said...

xkisah sapa yang belanja,,
janji ibu gembira..

syahrilhafiz said...

bagi diorang seronok ok dah, cuma jangan sesekali sakitkan hati bonda kita
selamat hari ibu :)

Ain Zulaikha said...

happy mom's day :)

Solihin Zubir said...

silamat hari ummi..

waRDah a.k.a QiQi said...

hehe~ so sweeeeeeeeeeeeet... :)

joegrimjow said...

thx u
keputusan pukul 12 nanti hari ni ya
jangan lupa tengok2 =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat