Saturday, June 11, 2011

Blog yang sempurna

Selepas aku buat entri Jom uji kelajuan blog kita. Aku cuba cek kelajuan blog-blog otai. Memang laju, mereka sangat hebat! hahahha... tidak ku sangka aku ni masih muda dan mentah.... cettt!! * cuba teka kelajuan blog aku berapa? 80 ke atas tu dah kita A la kan.. hehehhee..

Kembang sket la kan. tapi, bila aku cek kesempurnaan blog aku di www.gtmetrix.com aku ingat dapat A... huhu.. hak tuih... teruk jatuhnya... Ini bermakna, aku kene berusaha keras untuk mengubah design blog aku nih!!... caranya adalah.....www.cikbulat.com *designer blog!! yeahahha....  

ni dia blogger otai yang sempurna. Dapat A++ ..100%

nak taw sapa bloggger tu.. klik gambar tuh... mesti korang cakap.. patut la dapat A... hahahha...


"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

4 comments:

bersama kak Es said...

fuh!! gah ...warna menarik :)

Ahmad Fikrizaman said...

tolong la weh.. should be http://justkhai.com/blog aku dah uji lama dah... Nak tau otai tak otai try la check mine.. hehe.. lawak je..

Ahmad Fikrizaman said...

nah tengok sendiri comparing blog aku, justkhai, sjiehan dan cikbulat.. whos the best..

Amanie Ashraff said...

blog saya bawah tanah terus. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat