Friday, July 22, 2011

Aku telan jugak iphone nih!!!





 

Orang jepun memang kreatif, banyak benda pelik2 mereka cipta. Klo budak-budak kecik tengok sarung iPhone nih, silap-silap mereka boleh telan benda nih. Benda ni jugak boleh menggangu minda orang yang tengah berpuasa. Tambah-tambah bulan ramadhan yang kian menghampiri kita.

| Selamat menyambut bulan Ramadhan |

"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

11 comments:

Pure Mahabbah Fillah said...

awak jgn la telan....
awk bg la kat sy hp 2..
hiihih
awk mamam makanan dh la yer..huuhhuu

adybbab ;O said...

kalo yg pix bawah sekali memang sayya dah telan laa.haha

Naz said...

kreatif la..diorang..hehe

rase2, klu bentuk ketupat mesti lg meriah raya..hehe

tetiba rasa lapaq aih..hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hahah sedap2 ;)

fiezaradzi said...

mmg nampak menarik pun, nak2 yg coklat bar tu.. sedap.. hehe.. jgn kata budak2, mak budak pun leh tertipu..

NURUL NADIAH MAMAT said...

orang Jepun mesti ad cipta yg pelik2.....huhu.....

visitme@FaTiN cOrNeR said...

yg coklat tu kecur liur..sedap pulak iphone tu..hahaha..

titan said...

emm..lapar tengok iphone tu..

eton said...

kelakar la.. sgt2 kreatif btl...

amna said...

tak ke tebal jadinya phone tu. huhuhu.. tapi chocolate tu nmpk best ^^

khairunnisa ♥ said...

suka tengok cover phone kawan.. design selipar jepun.. bleh letak fon kat kaki ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat