Tuesday, July 5, 2011

Gol Aidil Jadi Tumpuan Dunia.

MALAYSIA vs TAIWAN ---> MALAYSIA 2   TAIWAN 3..
See... top ten jaringan tercantik. [Sumber]

beliau di undi dan mendapat 98%.. mantap!

Gol hasil sepakan percuma luar kotak penalti sangat menakjubkan. Lihat videonya di SINI. Aku pon terkejut, gol jaringan yang sangat hebat. Rembatan dari jarak jauh tu mengenai melepasi jangkauan penjago gol taiwan.

Penjaga gol negara kita pon tidak kurang hebatnya. Dia save 1 bola dari tendangan penalti... tahniah! n keep it up!.. 

Menurut perbualan kawan2 aku, pengadil berat sebelah. Aku cukup sangsi dengan pengadil dari vietnam. Ntah apa la yg menbuatkan beliau menjadi peng"tidak"adil pada perlawanan tersebut... grrr!... sabo je la... Mujur la menang, klo kalah, mmg kita bakor jeee!!... Jom tengok video jaringan di YOUTUBE.

Aku tak dapat tengok game ni kat TV, sebab masa game ni berlangsung, aku masih bersuka ria di Hot Spring. hahahhaa... takpe la, nanti aku pergi ke stadium... Malaysia vs Singapore. yeahhh! mari beramai-ramai pergi ke stadium!!

"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

14 comments:

saiazuan said...

membuktikan msia masih ada kualiti :D

jom puasa bulan sya'ban
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/jom-puasa-bulan-syaban.html

missSenget said...

oooooooo...

gambar2 tu kt hot spring..

baru dapat jawapn dia..hahaha..

Citarasa Rinduan said...

Morning dik

satu pendedahan yang mmg kak ayu tak tahu

terbaiklah..
tak sangka kan.. aidil zakuan mmg disukai ramai

aliesha kirana said...

wah! terus rasa nak tgk video tu..hehe

Fyzal said...

top 10. not bad si aidil ni. aku pun tak dpt tgk game tu. tunggu pertemuan dengan singapura nanti lah jawabnya.

kiera'sakura said...

x dpt tgk jugak sebab time tue on the way balik alor setar T.T

KAMIHIDUP said...

peh, cayalah malaysia. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

tak sabar nak tgk game seterusnya.. lawan singapore..

Kamarul Azri™ said...

ini dah tunjukkan MY sudah di mata dunua :)

titan said...

memang tak berapa puass hati dengan pengadil. Tapi biarlah..kita dah menang. hehe..

Siti Safiyyah said...

perghh top ten tu.. hebakkk ah mu aidil.

Nur Misnan said...

kita bako jer.....

yeahhhh... suka jaringan Aidil... mamblessss... ha3

mohdhaziqhanif said...

cuba usha balik.aidil dah dpt lebih 5000 voters :)

AL AZRUL said...

terbaik larh aidil...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat