Thursday, August 4, 2011

Entri aku di curi lagi.


Ramadan Menyebabkan aku bersabar.
Nasib baik ini bulan ramadan al mubarak. Kita semua di sarankan untuk menahan kemarahan dan memperbanyakkan sabar. Sabar terhadap kerenah orang dan juga sabar apabila di aniaya. 

Copy-paste.
Terdapat segelintir blogger yang mengambil idea-idea menarik dari blog aku. Aku x marah pon klo nak ambil, asalkan link kan dari mana sumbur yang korang ambil tu, klo dari blog aku, link kan kat blog aku. Bukannya susah pon. Dulu kecoh dengan brader sorang ni... LIHAT SINI Sekarang ni, tambah lagi 2 orang.. hahaha... aku rekrut orang baru beb!!  skittles-alia.blogspot.com dan sititasnim.blogspot.com.
 
Menulis bukan kerana nama
Lagipon aku menulis blog ini bukan kerana NAMA, tetapi untuk berkongsi ilmu dan berkongsi pendapat dengan semua pengguna internet.


Jom berkenalan dengan 2 blogger bertuah ini. hehehhe... Mesti lepas ni ramai lagi yang akan copy artikel aku sebab mahu nama mereka naik.... kan kan.... KOrang kongsikan ilmu yang berguna dari aku, aku dapat share Pahala.... hehehhe... thanks! *

"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

11 comments:

Fyzal said...

dugaan bulan puasa tu bro. releks2.

Etong said...

entry ada hasil nukilan blogger tu sendri. kita berfikir, kita menaip n menyusun kata2, tu semua dgn usaha. appreciate sikit lah usaha org. :) sabar ya, puasa hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

Mcm mana SJ bleh jumpa eyh blog yg copy entry SJ??

slalunya bebudak la yg dk buat cm ni

i'm ezza haniza said...

ni maknanya entry awak sangat menarik! cmne nak tahu org copypaste entry kita ?

saiazuan said...

sabar2.. aku pn prnah kena.. tp nsb baik dia creditkn ke aku

cucu umie said...

hehe..SJ, kalo entry ilmiah biaselah orng akan ambik and jadikan renungan bersama..

eton said...

sabo je la.. hehehe

NURUL NADIAH MAMAT said...

nak copy+paste jugak la.....mesti nama naik t....ahahaa....


sabar itu indah...dan sabar itu separuh dari iman... ;)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

chillax..

mmg dugaan bln puasa nie..hehehe..xpelah. dpt pahala berganda2..

Awok's Kiter (SyaAz) said...

Sakit hati kan? Akak pon pernah post benda yang sama tapi bidangnya lain la (design craft)... bleh jenguk sini

http://awokskitercraft.blogspot.com/2011/07/copycat.html

:)

kiera'sakura said...

bagus.. suka dgn sikap SJ.. tak la mcm segelintir tue bila dah dicuri entry nak maki hamun biar 1 malaysia tau...

peringatan tuk diri kira sendiri jgak.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat