Sunday, March 13, 2011

Review blog Putri Noor Syamimi

update ~!! 

Sticky post 24jam lagi utk pengkomen terbanyak Gadis layang-layang!.
 die komen entri2 aKU yang lama2... rajen sungguh!! tahniah~ 




Gadis layang-layang
Nama sebenar, cik blog : Putri noor syamimi.
Tagline blog : jalan-jalan minum milo~ <3 sebab saya memang suka milo.
Tarikh mula-mula buat blog : 12 february 2011
Dia memang suka blogwalking dan rasa seronok baca blog orang lain tapi tak dapat nak komen sebab takde blog sendiri. Jadi, dia pon create 1 blog,supaya mudah utk die komen2 blog org. Dia suka kongsi benda2 yang comel, uniq ,personal life, video-video lucu. Di sebabkan dia sedang menunnggu result SPM, jadi lebih baik dia isi masa lapang dengan berblog.
Nama gadis layang-layang di ambil sebagai simbolik kepada manusia memang macam layang-layang, bergantung pada tali (Tuhan), selalu ada naik dan turun. WOwwww!! ayat islamic tuh! hahaha.. 
DIa buat blog sekadar mahu berkongsi, muhasabah diri dan sekadar suka2. hehhee.. teruskan berblogging, dah femus, jgn lupakan Shahjiehan ea!!




JOm pakat usha2 blog die, follower minggu lepas baru 28 org..skrang dah 52!!!

wahh!!

..jom tambahkan kenalan dia... !!!
"the ones that love us, never really leave us "

Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

8 comments:

putri noor syamimi said...

trimas!!
suka sangat! mekasih SJ! ^_^
*agak blur bile sj ckp psal stiky post. :P

Encik Blogger said...

sama2.. eh silap..EB terbelakon jadi tuan tanah.. hehehe

ieda said...

bile nak review blog saya :)

follow !!!

Solihin Zubir said...

utk pengkomen kedua terbanyak xdak ka? heheh..

eita said...

nati kita gi jalan2.....
lepak sini saja nak ucap tima kasih pasal tutorial tu.....
sebab selama ni tak pernah ambik tahu langsung pasal tu...
thank..
:)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wiwit...

=)

Mohd Bahtiar said...

saya pon suke minum milo.he2

CikBulat said...

blog Ci Bie lak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat