Tuesday, June 7, 2011

Tukar suka-suka x jujur?

Ada blogger yang ckp segmen BA Tukar suka sama suka x jujur.. Sebab die dah letakkan link blogger A kat bloglist blogger B, malangnya Si Blogger A x letak link Si blogger B dalam bloglist beliau. Paham ke?

Bagi aku, tu perkara remeh je. Tak de ifek apa-apa pon. Takkan la di sebabkan segmen ni nak bertelagah dan sebagainya. Sebelum ni,(masa blogger x ramai lagi) letak link dlm bloglist ni xde sapa2 paksa or suruh pon. Semuanya ikot kerelaan masing2. Kena ada "give" and "take" lah.

Peserta segmen ni kene paham, ade seramai 185 blogger yang amik bahagian. Tak kan la die nk letakkan semuanya dalam bloglist die, pastu kawan tu tak letak nak marah2... tak boleh la macam tu.

Untuk bloglist aku ni, jika korang dah letakkan link blog aku, terima kasih banyak-banyak. Jika aku tertinggal link or terlepas pandang, maafkan aku. Sebab ramai sgt nk tukar link. Sampai nak terdemam aku ni, ngadap laptop lama-lama.


"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

17 comments:

EYFAalias said...

hehe. betul tu. ramai sgt yang nak tukar link. takkan nak bubuh seratus lebih dalam bloglits tu kan? dah jdi xbest la kalau bloglist ramai sgt. huhu.

eyfa pn hadkan kepada 30 lebih. kang kalau taruk dlm bloglist tp xbaca n xsinggah pn blog org tu buat apa kn? jd perhiasan je :)

Pijahh' de-Arr said...

okey saya tak phm..=.="

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

Yang tu pon timbul isu??

ish2....macam2...

bersama kak Es said...

ha ah... BA tolong buka jalan utk kita dapatkan bloglist
selebihnya kita handle lah dgn baik

kalau org tak nak .. kita tak perlu letak. Tak semestinya yg dah letak tu akan ada selama2 kat situ kaaann..

kalau dah 5 6 hari tak hapdet takkan nak simpan juga :)

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Sunah Mohammad said...

aha...sampai skang pun ade lagi... erkkk! sampai tak larat pulak..hahahha~

NURUL NADIAH MAMAT said...

tue pon nak marah ke....huhu...rileks suda....

fRaMe+LenSeS said...

hihihi.. setuju ng kamu. :) hu.. mmg ramai la. sok nak tgk balik.. sehari ngadap menda tu ja.. huu. dasat penangan segmen tu

izzafey said...

tq tuan, blog sy dah ada dlm bloglist tuan

A M E ! said...

tak pe laa . itu terpulang kepada budi bicara die laa . kita jalan kan tanggungjawab kita , kita letak je laa blog die on the list . kann ? :) janji kita jujur pada diri kita . betul tak ?

Liza @ Adzriel AB said...

jgn demam2 ye...

KAMIHIDUP said...

untunglah siapa duk dalam bloglist sj, heee. :)

kiera'sakura said...

sj jom tkar link.. hihihi..

adat la tue manusia..mcm2 ragam

Maya Mayana said...

biasa arr tu, bila diorang fikir diorang pun bakal dpt tempias trafik yg sama..mesti tu blogger baru yg mengharap-harap tu...kesian jugak kat mereka bila berblog populariti yg dijadikan matlamat utama :)

Solihin Zubir said...

bloglist aku yg sedia ada pun x terjenguk..
kesempitan masa.. slalu singgah balas blog yg tggal komen saja.. tu pun mkn masa..

naulofah said...

hai sampai demam2 yer..=P takpe ubat ade..

Nur Misnan said...

gitu plak..
relax.. tak letak
tak semestinya org tak suka...
bookmark je.. hari2 nanti
org tuh bw.. insyaAllah ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat