Thursday, July 28, 2011

Bro Framestone Blogger terkenal.

Kenali Abang Bingkaibatu aka Bro Framestone.

Beliau seorang blogger tempatan yang berasal dari Perak. 1 Negeri dengan aku! Tetapi ranking Alexa blog die 954,52. Yang tu tak sama dengan aku. Sebab ranking Alexa aku baru 472,637.. Perjalanan masih lagi panjang untuk aku meletakkan blog aku nih di bawah 100,000 ....!  

Lawati blog beliau di www.broframestone.com dan 1 lagi laman web kepunyaan beliau adalah  www.bualbicara.com. Anda boleh jumpa bro ini di facebook broframestone  dan juga fan page beliau di  fan page broframestone.

Nama domain yang bakal di berikan adalah KulitBawang.com. Aku cek tadi xde lagi yang berpunya. Kulit bawang di ambil sempena iman kita yang nipis seperti kulit bawang... hehehehe...

"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

8 comments:

Nur Misnan said...

pernah masuk blog beliau melalui
mr. hubby punya link..
brother.. cik alexa kasim kata pelan2
nanti dapatlah bawah 100... yer dak..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

blogger nie pnh dtg blog sy sekali je..hehehe..

saiazuan said...

muka pun dah macam aktor.. msti la femes.. hehe.. jom brusaha bro!!! kita saingi mereka semua :)

Ros Anisza said...

pernah jumpa dengan bro masa gathering BP hari tu...seronok sembang dengan beliau.. tak lokek ilmu..dapat tau banyak benda daripada beliau...

Ros Anisza said...

pernah jumpa dengan bro masa gathering BP hari tu...seronok sembang dengan beliau.. tak lokek ilmu..dapat tau banyak benda daripada beliau...

ame elms ! said...

good luck ! :D

Bro Framestone said...

awat xmemenuhi kateria nie...

nie nk ke xnk dicabut nie... cer baca betul2...

Bro Framestone said...

cepat fikirkan nama domain... lambat melepas nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat